Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului The Home (thehome.ro). 

Site-ul The Home (thehome.ro) este operat de societatea PAS CONCEPT SRL-D, cu sediul in SHOWROOM THE HOME - str. Braziliei nr. 16, Sector 1, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/3199/2014. 

Program: Luni-Vineri intre 11.00 si 19.00 si Sambata intre 11:00 si 16:00

Prin completarea formularului de inregistrare de pe The Home (thehome.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii The Home (thehome.ro) in urmatoarele scopuri:

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe The Home (thehome.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar The Home (thehome.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@thehome.ro.