101 Copenhagen

101 Copenhagen este un brand danez fondat in anul 2017 cu o viziune clara de a creea o lume a accesoriilor rafinate, calitative si cu un design atemporal. Pasiunea pentru lemn si texturi de inalta calitate realizate in colaborare cu artizani priceputi reflecta viziunea estetica de a realiza ceva simplu, dar totusi de durata.

Se are in vedere realizarea produselor intr-un stil interesant si distractiv cu o schema cromatica calma si organica, dar totusi respectand tendintele actuale pentru a realiza obiecte care vor trece testul timpului si vor ramane mereu clasice. 

Tommy Hyldahl este unul dintre designerii implicati de la inceput in directia creativa a 101 Copenhagen pentru a realiza accesorii pentru casa si corpuri de iluminat ce reflecta cel mai bine stilul scandinav. 

Nicolaj Noddesbo este un designer danez de la Aarhus School of Architecture si este implicat in echipa creativa de la 101 Copenhagen din 2017. Acesta a dezvoltat piese cu adevarat deosebite, printre care solutii si noutati inovative pentru departamentul de corpuri de iluminat. Nicolaj incearca sa combine designul functional cu o amprenta de caracter si personalitate, concentrandu-se pe a crea obiecte minimaliste si sculpturale. 

Al treilea designer important de la 101 Copenhagen este Kristian Sofus Hansen, care a absolvit Royal Danish Academy of Fine Art, dar a petrecut si ceva timp in Japonia studiind la Kyoto Institute of Technology. Kristian a colaborat cu Tommy Hyldahl in 2016, iar acum s-a aventurat in lumea corpurilor de iluminat si a accesoriilor pentru casa. 

Toate produsele

Rezultate de la 1 la 60 din 82
Rezultate de la 1 la 60 din 82