Aleva Naturals

Aleva Naturals este un brand vegan creat de un farmacist si tata care cauta cele mai bune produse cosmetice naturale pentru fiul sau care avea o problemă de respiratie. Cu 20 de ani de experienta in industria cosmetica pentru copii si adulti si cunostinte deosebite despre cultura medicamentului ayurvedic, farmacistul a decis sa revina la radacinile sale si sa creeze cele mai bune produse, cele mai eficiente si 100% vegane.

Ayurveda este o stiinta antica a vieții (Ayur = viata, Veda = stiinta sau cunoastere), care a fost dezvoltata cu mii de ani în urma în India, chiar inainte de medicina moderna si este inca unul dintre cele mai puternice sisteme de tratament pentru sanatatea mentala si corporala. Folosind reteta de ayurvedic, a fiert apa cu ulei de eucalipt si frunze de menta. Dupa ce fiul sau s-a recuperat, farmacistul a decis sa-si impartaseasca remediul natural cu prietenii si familia. A creat o crema care faciliteaza respiratia pe baza acelorasi ingrediente. Incurajarea si sustinerea familiei si prietenilor care au vazut efectele si proprietatile cremei au contribuit la crearea brandului Aleva Naturals.

Astazi, Aleva Naturals este un producator de produse cosmetice si articole cu ingrediente pure, naturale si vegane. De la infiintarea sa in 2008, Aleva Naturals a crescut pentru a oferi peste 20 de produse unice vandute in peste 12 tari.

Toate produsele