Avanchy

Povestea Avanchy a debutat in anul 2014. cand fondatorul, Faisal, a observat ca nu exista o varietate prea mare de farfurii si pahare pentru copii care sa fie sustenabile si eco-friendly. Fiind la vremea respectiva tatal a doi gemeni de 18 luni a venit cu ideea de a-si crea propriul brand care sa raspunda acestei nevoi fara a renunta la practicalitate: "Petreci ore intregi de cercetare asupra celor mai bune ingrediente organice pentru familia ta doar pentru a descoperi ca nu exista alternative adevarate organice in care sa le servesti?".

Dupa ce a cercetat piata timp de mai bine de jumatate de an pentru a gasi colectia perfecta de feluri de mancare pentru bebelusi, dar negasind nimic care sa corespunda exact acelei cerinte, Faisal a decis sa proiecteze el insusi vasele pentru bebelusi. Sase luni mai tarziu, prototipul pentru Avanchy Baby Bowl era gata pentru a fi testat de prieteni si familie. Impresionati de idee, l-au incurajat sa o extinda si sa o faca disponibila parintilor de pretutindeni.

Fabricate din bambus organic si otel inoxidabil alimentar cu silicon, produsele Avanchy sunt non-toxice, ecologice, fara BPA, BPS, PVC, plumb si ftalati. Sunt perfecte pentru utilizarea zilnica si nu dauneaza pielii sensibile a bebelusului.

Toate produsele

Rezultate de la 1 la 60 din 80
Rezultate de la 1 la 60 din 80