Este deja bine stiut ca suntem mai productivi atunci cand spatiul in care lucram este unul placut si functional. Lectia designului scandinav este ca un spatiu bine organizat ne creeaza o stare de bine. Fie ca iti tii blogul din dormitor si esti in cautare de piese ieftine sau ai o camera special amenajata in care lucrezi la calculator si ai nevoie de un birou modern si un scaun confortabil ergonomic, noi ti-am pregatit o multitudine de propuneri pentru toate nevoile si preferintele.

Creeaza-ti un spatiu de lucru confortabil cu birourile The Home

Alege-ti biroul de care ai nevoie la un pret avantajos si creeaza un decor productiv cu piesele noastre vintage, clasice sau cu design modern.

Cum se pozitioneaza corect biroul in camera, ca sa ai o zi cat mai productiva de lucru?

Este deja bine stiut faptul ca modul in care ne organizam mobila in spatiul in care lucram ne influenteaza productivitatea. Primul si cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont pentru o zi cat mai productiva de lucru este pozitia biroului. Acesta trebuie sa fie asezat spre fereastra, astfel incat ecranul calculatorului sa nu fie afectat de lumina. De asemenea, alege zona cea mai indepartata de culoarele de trafic din camera pentru a putea beneficia de intimitate. Evita sa pozitionezi biroul in coltul camerei.

Ce modele de birouri gasesc pe The Home?

Daca esti in plin proces de amenajare si urmeaza sa-ti mobilezi zona de lucru sau doar vrei sa faci o schimbare si sa alegi un birou ergonomic inedit, practic si rezistent trebuie sa arunci o privire peste modelele de birouri de la The Home. Ti-am pregatit birouri vintage, clasice, moderne si minimaliste care te vor ajuta sa fii mult mai productiv. Birourile de pe The Home sunt la un pret accesibil, ieftine, confectionate din materiale rezistente, calitative, cu design amplu inedit sau minimalist.

Birou negru din MDF 57x117 cm Vero Zago

Disponibil in 3-4 saptamani
2.699 RON 3.399 RON

Birou maro din MDF 60x123 cm Dixon Zago

Disponibil in 3-4 saptamani
2.999 RON 3.999 RON

Birou maro din lemn de pin 48x90 cm Region Zago

Disponibil in 3-4 saptamani
2.439 RON 2.999 RON

Birou maro din MDF si metal 60x120 cm Nuance Zago

Disponibil in 3-4 saptamani
2.849 RON 3.399 RON

Birou maro din lemn de pin 50x120 cm Terroir Zago

Disponibil in 3-4 saptamani
1.799 RON 2.999 RON