Adevarata frumusete consta in atentia pentru detalii, iar gustul bun se obtine cu ajutorul unor ingrediente secrete. The Home a creat special pentru tine gama de produse de bucatarie inspirate din decorul scandinav pentru a completa perfect designul tau preferat, dar si functiile practice ale mobilierului pentru bucatarie.

Gama variata de accesorii si vesela pentru bucatarie, numai pe TheHome.ro

De la vesela, ustensile pentru gatit realizate din lemn natural de bambus, pana la cele mai apreciate cani din ceramica special create pentru cafeaua ta, The Home iti ofera o gama larga de accesorii pentru bucatarie din care sa alegi, confectionate din diverse materiale calitative, cu numeroase forme si culori, astfel incat sa creezi cele mai delicioase gusturi in fiecare zi.

Ce accesorii si tipuri de vesela pentru bucatarie gasesc pe Thehome.ro?

The Home iti pune la dispozitie o multitudine de produse pentru bucatarie, cum ar fi diverse accesorii cat si vesela confetionata din materiale speciale. Printre produsele din colectia noastra se numara farfurii, boluri, pahare, borcane, platouri, vase pentru gatit si multe alte piese calitative, create de designeri.

Carucior negru/transparent din sticla si metal Seaford Actona Company

Disponibil in 5 saptamani
369 RON 499 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
295 20 RON

Carucior negru din otel Newcastle Actona Company

Disponibil in 5 saptamani
949 RON 1.699 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
759 20 RON

Suport pentru sticle si pahare din lemn si metal Seaford Actona Company

Disponibil in 5 saptamani
1.169 RON 1.699 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
935 20 RON