HK Living

Emil Hetsen este unul dintre fondatorii HK Living cu o experienta bogata in comertul de antichitati, reusind sa ii treaca prin maini cele mai valoroase si unice piese. In anul 2008, cererea pentru piese de mobilier vintage era foarte mare si Hetsen a cautat alternative de a putea livra astfel de produse la o scara cat mai larga. Astfel, a contactat un prieten din copilarie, Sander Klaver, care lucra in comert international, pentru a putea produce cateva produse in Asia si astfel s-a nascut HK Living, din initialele celor doi.

Inca din prima zi brandul s-a bucurat de mare succes, prima colectie alcatuita din 28 de produse a fost vanduta in 12 tari din primul an. Combinatia dintre o minte matematica si una creativa pare sa fi fost o formula castigatoare. Brandul si-a propus sa creeze colectii accesibile cu produse inspirate din traditie dar adaptate prezentului.

Sediul HK se afla in Dronten, Olanda si are depozite pentru distributie in Australia, Statele Unite si China. In prezent, colectiile sunt disponibile in 55 de tari prin vasta retea de 2000 de retaileri.

Toate produsele

Rezultate de la 1 la 60 din 965
Rezultate de la 1 la 60 din 965