Starea de bine depinde de un spatiu functional si primitor. Mobilierul reprezinta fundatia pe care se construieste intreaga incapere, care ne ajuta sa ne cream spatiul perfect de locuit. Indiferent daca sunteti fani ai stilului minimalist si uniform, va inspira accentele industriale sau visati la un decor cosy si eclectic, selectia noastra exhaustiva de branduri nordice raspunde la cele mai exigente cerinte.

Relaxeaza-te la tine acasa cu mobilier de calitate in stil scandinav

Texturi, materiale, culori si modele variate ofera un intreg arsenal pentru a-ti aranja casa intr-un mod placut. Singura limita este imaginatia cand vine vorba de piese de mobilier pentru living, dormitor, bucatarie sau hol!

Cum aleg mobilierul ideal, in functie de camera?

Pentru a te bucura de un interior coerent in living, dormitor, bucatarie si hol, alege mobilier care sa respecte aceeasi linie stilistica si cromatica.

Ce culori pentru mobilier nu se demodeaza niciodata?

Culorile pentru mobilier calde si pastelate nu se vor demoda nicioada. Nuantele de maro sunt ideale pentru mobilierul din living, in dormitor sunt recomandate tonurile de galben sau roz, in bucatarie poti opta pentru gri, iar pe hol alege mobilier crem, maro sau alb.

Scaun dining maro/gri inchis din fetru si lemn de stejar Ami Rowico Home

In stoc depozit - 1 buc
899 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului BLACK20
71920 RON

Set 4 protectii pentru picioare scaun din fetru si poliamide OMG Zuiver

Disponibil in 2 saptamani
41 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului BLACK20
3280 RON

Puf triunghiular albastru din lana si fetru 25x25 cm Jalila Kave Home

Disponibil in 2-3 saptamani
349 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului BLACK20
27920 RON