Spatiul de lucru este separat de cel de joaca, iar cu cat invata acest lucru de mic, cu atat copilul va avea o dezvolare mai armonioasa. Alege biroul care-l va face sa-si faca temele pentru scoala cu drag.

Birouri cu stil pentru copii de toate varstele de la TheHome.ro

In colectia TheHome.ro vei gasi o varietate de modele de birouri copii, moderne si pline de stil. Ti-am pregatit numeroase birouri clasice, simple, cu spatiu de depozitare care-l ajuta pe cel mic sa-si dezvolte abilitatile de organizare, ergonomice. Gama de materiale, precum lemn, mdf si sticla, de culori, precum gri, maro, negru, rosu, roz, si de dimensiuni te ajuta sa gasesti birouri ideale pentru copii mari, dar si pentru copii mici.

Ce dimensiuni de birouri pentru copii sunt disponibile?

Printre dimensiunile cele mai populare ale birourilor pentru copii se numara 60 x 110 cm, 59 x 141 cm, 55 x 76 cm si multe altele.

Cum sa alegi biroul potrivit pentru copilul tau?

Pentru a alege cel mai bun birou pentr copilul tau este important sa ai in vedere grupa de varsta, calitatea materialelor, ajustabilitate si versatilitate, compartimentele de care dispune si confortul.

De ce sa cumpar birouri pentru copii de la TheHome.ro?

Birourile pentru copii de la TheHome.ro ii ofera celui mic un loc de studiu util, adecvat fiecarei varste, sigur si spatios.

Birou verde din lemn de pin 58x110 cm Stage Woood

In stoc depozit - 3 buc
6.499 RON 8.999 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
4.549 30 RON