Copiii au nevoie sa se simta in siguranta si sa se dezvolte intr-un mediu cat mai primitor, cald si linistit. Piesele de mobilier joaca un rol important in crearea unui spatiu cat mai armonios, fiecare piesa avand un rol semnificativ. Opteaza pentru scaune confortabile pentru ca cel mic sa se simta cat mai bine!

Alege din gama noastra variata de scaune pentru copii pentru a-ti asigura confortul si siguranta copiilor tai

In colectia The Home te asteapta o gama variata de scaune pentru copii cu diverse forme, dimensiuni, care il vor ajuta pe cel mic sa se simta in siguranta. Descopera toate scaunele confectionate din cele mai bune materiale, cu spatar, menite sa aduca si un plus de stil unei incaperi.

Ce materiale sunt recomandate pentru scaunele pentru copii?

Scaunele pentru copii trebuie sa fie in primul rand foarte rezistente pentru ca cel mic sa fie in siguranta. Cele confectionate din lemn sau metal vor fi mereu o alegere potrivita.

Cat de sigur trebuie sa fie un scaun pentru copii?

Siguranta ar trebui sa fie chiar primul criteriu de care sa tii cont, dupa care sa iei in calcul si design-ul. Un scaun de proasta calitate se poate rupe, iar cel mic se va accidenta.

Ce dimensiuni ar trebui sa aiba un scaun pentru copii?

Un scaun pentru copii ar trebui sa fie ales in functie de greutatea si inaltimea copilului. O modalitate simpla pentru a-ti da seama ca scaunul are dimensiunea potrivita pentru copil, observa daca picioarelui acestuia ating podeaua atunci cand sta asezat, cu spatele lipit de spatar.

Pot sa folosesc un scaun pentru copii si pentru adulti?

Scaunele pentru copii sunt special concepute pentru a suporta o anumita greutate, asa ca de preferat ar fi ca adultii sa nu se aseze pe scaunul pentru copii pentru ca se poate rupe. Exista scaune pentru copii care se pot transforma in altceva, cum ar fi un patut? Piesele de mobilier au un scop distinct, acelasi lucru se intampla si cu scaunele pentru copii care sunt concepute pentru a avea doar functia de scaun.

Scaun gri din metal Hippy Kids Depot
In stoc 4 buc
599 RON 799 RON