Suportul pentru umbrele este unul dintre lucrurile ce nu pot lipsi dintr-o locuinta. Umbrelele merita un loc care sa le faca cinste. Ele ne protejeaza de ploaie si, astfel, le protejam si noi depozintandu-le corespunzator.

Suporturi pentru umbrele cu design special de la The Home

Ti-am pregatit o colectie stylish de suporturi pentru umbrele, care pot fi pozitionate pe hol pentru a-ti oferi un spatiu de depozitare practic. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti gasesti suportul de umbrela preferat, tinand cont de forme, dimensiuni, culori si materiale.

De ce am nevoie de suporturi pentru umbrele potrivite in casa mea?

Fie ca iubesti ploaia sau nu, cu siguranta ai cel putin o umbrela in locuinta ta. Pentru un spatiu cat mai bine organizat, ai nevoie de un suport de umbrele care va avea grija de umbrela ta si te va ajuta sa eviti picaturile care se preling de pe umbrela pe podea.

Ce suporturi pentru umbrele gasesc pe The Home?

Suporturile de umbrele de la The Home sunt piese practice create de designeri. Disponibile in diverse forme, culori, dimensiuni si confectionate din cele mai calitative materiale, suporturile pentru umbrele din colectia noastra sunt solutia ideala de a depozita cu stil umbrela.

Suport umbrele din metal cromat 47,5 cm Umbrella Zeller
Disponibil in 2-3 saptamani
175 RON 245 RON
Suport umbrele gri din MDF 49 cm Sonya Versa Home
Disponibil in 3-4 saptamani
159 RON
Suport argintiu din metal 48 cm pentru umbrela Hill Zeller
Disponibil in 2-3 saptamani
145 RON 245 RON