Cele mai fine bauturi pot fi depozitate ingenios intr-un suport pentru sticle de vin inspirat din decorul scandinav. Un astfel de suport din metal, lemn sau otel poate completa perfect decorul scandinav al bucatariei tale sau al barului din camera de zi si te va ajuta sa organizezi sticlele de vin mai usor, in functie de aroma, vechime si provenienta.

Suport pentru sticle de vin cu design spectaculos de la The Home

Fie ca il pozitionezi pe podea sau perete, acest produs te va ajuta sa ai un spatiu organizat. Ce poate fi mai placut decat sa servesti cateva pahare de vin la masa cu cei dragi?

Cum aleg suportul pentru sticle de vin?

Alege un suport pentru sticle de vin care sa se plieze pe nevoile tale. Daca ai suficient spatiu si esti in cautarea unui suport de sticle de vin de o dimensiune mai mare, opteaza pentru o piesa robusta din lemn pe care o poti pozitiona pe podea si in care poti expune si cateva pahare. Insa, daca nu vrei sa ocupe prea mult loc, alege o piesa mai mica pe care sa o pozitionezi pe masa sau perete.

Ce modele de suport pentru sticle de vin gasesc pe The Home?

Pe The Home te asteapta modele de suport pentru sticle de vin confectionate din materiale diverse, cum ar fi lemn, metal sau otel, in diverse culori si forme pe care le poti aseza fie pe podea, fie pe masa sau podea.

Suport pentru sticle 180 cm Cantor Zuiver
In stoc 1 buc
3.590 RON 4.590 RON
Suport sticla din metal si piele Mucia Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
259 RON 459 RON
Suport maro din bambus pentru sticle de vin Wood Zeller
Disponibil in 2-3 saptamani
179 RON 229 RON
Suport maro din bambus pentru sticle de vin Wine Zeller
Disponibil in 2-3 saptamani
129 RON 199 RON
Suport argintiu din inox pentru sticle Wall Cage Zeller
Disponibil in 2-3 saptamani
125 RON 183 RON
Suport maro din bambus pentru sticle de vin BamWood Zeller
Disponibil in 2-3 saptamani
125 RON 175 RON