Cele mai stylish fotolii pentru casa ta: de la catifea la piele

Fotoliile ideale pentru confort maxim si decor trendy

Orice casa in care intri are cel putin un fotoliu in living. Pot fi, de asemenea, unul sau doua intr-un dormitor, in hol sau sala de asteptare dintr-o cladire de birouri. Indiferent unde il pozitionezi, cel mai bun fotoliu este esential in orice casa. Desigur, acestea trebuie sa fie stilate si functionale. De aceea am selectat cele mai atractive modele pentru a satisface orice nevoie. Unele tesaturi sunt mai durabile si mai usor de curatat decat altele. Iar dimensiunile fotoliului iti vor spune cat de bine se va potrivi in casa ta si cat de confortabil te vei simti in el.

Fotoliul rotativ din catifea

Eleganta, finete si forme perfecte – toate intr-un singur fotoliu. Stim ca acest lucru este posibil fiindca am gasit toate aceste caracteristici in Flower de la Dutchbone. Acest fotoliu confortabil ofera oricarui decor o nota de ,,holul hotelului din anii ‘20’’. Faptul ca este rotativ sporeste confortul general, facandu-l o alegere buna pentru orice zona de lounge. Tapiteria este realizata din 100% catifea, iar piciorul din otel.

Flower este disponibil in trei culori si anume verde, portocaliu si negru, de altfel toate fiind absolut minunate.

Fotoliul din piele reciclata

Cu fotoliul Bean vei avea parte de o piesa de mobilier proeminenta in casa ta, cu un aspect robust. Bean este cunoscut pentru confortul sezutului si face parte din colectia brandului olandez Woood, fiind realizat din piele reciclata; aceasta ii confera aspectul natural si unic. Pielea este protejata de un strat superior de poliester care o ajuta sa isi pastreze forma, impreuna formand un material robust. Bean are dimensiuni generoase si este extrem de confortabil!

Fotoliul Revolver

Designul traditional al acestor fotolii in stilul anilor ’50 este tapitat cu imagini suprarealiste neasteptate. Vizualurile revistei Toiletpaper invadeaza mobilierul si devin obiecte confortabile in care sa te relaxezi – nu doar pentru casele colectionarilor de arta. Fotoliul Revolver de la Seletti este realizat din catifea, cu structura din lemn si metal si este un adevarat eye-catcher, o piesa eclectica perfecta pentru stil indraznet sau pentru a-i da un touch indraznet unui decor simplu.

Fotoliul din tesatura chenille

Fotoliul Meghan de la Kave Home are tapiteria din tesatura chenille si structura din lemn masiv de frasin. Tesatura chenille este optiunea ideala de a-i da caldura, stil si un aer actual locuintei tale. Un design Kave Cares: structura din lemn este realizata cu adezivi cu emisii zero pentru a mentine planeta ferita de poluare. Meghan este proiectat si creat exclusiv de echipa Kave Home si face parte din colectia cu acelasi nume: disponibil intr-o gama variata de materiale si culori. Asa ca poti sa le combini si sa le asortezi sau sa iti alegi preferatul!

Fotoliul capitanului Kirk din Star Trek

Designul fotoliului rotativ Kirk de la Pols Potten este inspirat de scaunul de comanda al capitanului Kirk din Star Trek. Aceasta piesa are o silueta inovatoare, cu functie de rotire. Baza sa este realizata din otel, iar tapiteria este rezistenta la focul de tigara. Kirk combina liniile curate cu o senzatie unica de modernitate – este o piesa remarcabila in orice spatiu.

,,Stay bold, not beige!’’ cu piesele Bold Monkey

So Curvy este un fotoliu cu personalitate – tapiteria din catifea abundenta, curbe fara bare si spatar texturat; aceasta piesa cu siguranta nu este menita sa stea ascunsa intr-un colt. So Curvy merita toata atentia!

Picioarele aurii din inox subtiri si aerodinamice echilibreaza stilul exagerat al fotoliului, ancorand stilul intr-un design de bun gust. So Curvy este un punct de ancorare vizual pentru orice living, singur sau cu pereche.

Cu o carte in fata focului sau cu o revista in sala de asteptare, sa te afunzi intr-un fotoliu confortabil este unul din micile luxuri cotidiene. Fie ca iti completeaza camera de zi, da un accent biroului tau sau iti ridica bistro-ul la un alt nivel, un fotoliu bine facut este o piesa de rezistenta. Pregateste-te sa experimentezi placerea unui design estetic si functional, fiindca relaxarea bine facuta este o garantie a produselor noastre.