Cum alegi setul de mobilier potrivit locuintei tale?

Avantajele unui set de mobila

Cu totii stim cat de complicat poate fi procesul de amenajare, mai ales daca nu ai foarte multe cunostinte in domeniu si nu stii cum sa imbini corect si armonios mobilierul din locuinta ta. Ce fotoliu se potriveste cu masuta de cafea din living? Ce scaune de dining ar fi perfecte pentru masa de dining? Ce mobilier pentru exterior ar trebui sa alegi? Daca ti se pare mult prea complicat sa gasesti raspuns pentru aceste intrebari interminabile iti recomandam sa apelezi la seturile de mobilier de la The Home care te vor scapa de efortul si timpul indelungat de cautare a pieselor perfecte pentru locuinta ta. Iata care sunt avantajele unui set de mobilier:

  • Este o solutie simpla si rapida de a-ti decora locuinta

De cele mai multe ori alegerea mobilierului perfect pentru incaperile din locuinta ta iti consuma mult timp si energie. Pentru unele persoane poate fi o corvoada sa mearga in numeroasele magazine de mobilier, sa petreaca ore in sir in picioare pentru a cauta acele piese ideale pentru locuinta lor. Pentru aceste persoane exista seturile de mobilier, cea mai simpla si rapida solutie de a decora orice spatiu fara efort. Cu ajutorul acestora gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc, ce iti mai ramane de facut este sa te gandesti care sunt nevoile tale, cate piese ai dori sa aiba setul ideal si ce design s-ar potrivi cel mai bine cu restul mobilei. Din confortul locuintei tale poti intra pe site-ul The Home pentru a-ti comanda setul de mobilier la care visai. Suna minunat, nu-i asa?

  • Ai cea mai cool combinatie de piese de mobilier

O alta provocare, pe langa timpul si efortul petrecut in diverse magazine de mobilier este alegerea combinatiilor perfecte. Cum reusesti sa obtii acel match intre toate piesele dintr-o incapere? De cele mai multe ori incerci sa cauti ajutor in diversele bloguri online sau sa mergi pe incredere si sa-ti lasi gusturile sa-ti ghideze toate alegerile. Exista si varianta de a apela la un specialist, dar aceasta include un cost suplimentar. Astfel, cea mai simpla solutie ramane sa apelezi la seturile de mobilier. Combinatii cool de piese atat pentru interiorul cat si exteriorul casei, create de cei mai buni specialisti, sunt gata pentru a da un refresh decorului tau.

  • Este o varianta ieftina de amenajare cu stil

In ceea ce priveste alegerea pieselor de mobilier pentru locuinta ta, ai trei variante intre care poti oscila: sa alegi un set de mobilier, sa optezi pentru piese separate sau sa executi mobilierul la comanda. De cele mai multe ori, prima varianta si anume alegerea unui set de mobilier poate fi cea mai practica si ieftina. Vei reusi sa obtii un decor wow cu un buget limitat.

Tipuri de seturi de mobilier

Diversitatea seturilor de mobilier este una vasta, acestea pot fi gasite in numeroase combinatii superbe de piese, culori, materiale pentru a crea un set up actual, modern si cool de care sa te bucuri in fiecare zi. La The Home vei gasi urmatoarele tipuri de seturi de mobilier, gata pentru a crea decorul mult visat:

  • Seturi de mobilier pentru living

Modelul si numarul pieselor ce compun setul de mobila pentru living trebuie alese in functie de dimensiunea camerei si de nevoile tale. Nu te lasa incantata de un set pe care l-ai vazut expus in magazin sau pe site pentru ca odata achizitionat s-ar putea sa nu se incadreze in spatiul tau. Seturile de mobilier pentru living sunt compuse dintr-o canapea si o masuta de cafea care se completeaza perfect. Pe langa acestea poti adauga si alte piese de mobilier de calitate din colectia noastra, cum ar fi fotolii, comoda TV sau o biblioteca, toate alese in concordanta cu functionalitatea camerei si designului pe care l-ai ales pentru aceasta incapere.

  • Seturi de mobilier pentru zona de dining

 Zona de dining este printre cele mai importante, tinand cont ca acolo iei mesele cu familia si prietenii. Aceasta zona trebuie sa arate perfect si sa fie mobilata corect si complet cu piese de calitate si foarte confortabile. Pentru zona de dining ai doua optiuni, fie alegi un set cu scaune si masa de dining cum este setul Tiposk din colectia The Home, fie achizitionezi doar un set cu trei, patru sau sase scaune.

tiposk-set mobilier

  • Seturi de mobilier pentru exterior

Ce poate fi mai placut in sezonul cald decat sa petreci clipe de neuitat in confortul si calmul terasei tale. Aceasta trebuie sa fie complet mobilata cu piese care-ti amplifica starea de relaxare. Pentru a fi sigur ca nu ratezi niciun element, apeleaza la seturile de mobilier Valencia care contine doua fotolii si masuta din ratan sau Jessie, compus din doua balansoare si masuta. Inainte de a lua orice decizie fa un plan de amenajare. Daca nu ai o terasa sau o gradina imensa, nu aglomera spatiul cu prea multe piese de mobilier, incearca sa pastrezi decorul cat mai aerisit si fresh.

Ce piese de mobilier contine un set?

Seturile de mobilier difera, tocmai pentru a satisface nevoile oricarei persoane, indiferent de spatiul de care dispune in locuinta si designul pe care il are. In mod cert, un set pentru livingul unui apartament nu poate fi potrivit pentru o locuinta de mari dimensiuni. De aceea, exista numeroase optiuni si combinatii de piese de mobilier pentru care poti opta. Cele mai populare seturi de mobilier din colectia The Home sunt combinate astfel:

  • Canapea si masuta de cafea

 Seturile precum Leo sau Daisy  sunt doua exemple de combinatii superbe de canapea si masuta de cafea ce vor arata minunat in livingul tau. Acestea contin piese stylish, calitative, ce vor fi mereu la moda indiferent de trendurile trecatoare. Opteaza pentru un set cu o canapea potrivita nevoilor tale, spre exemplu daca ai o familie numeroasa sau iti place sa stai intinsa in living si sa privesti seriale ore in sir, alege o canapea incapatoare si foarte stabila, cu picioare rezistente.

daisy-set mobilier

  • Scaune si masa de dining

Acest set de mobilier este poate printre preferate deoarece te scuteste de efortul de a crea un set up armonios in zona de dining. Astfel, te bucuri de cele mai bune combinatii de scaune si mese de dining pe care invitatii tai le vor adora. Daca esti si tu in cautarea unui astfel de mobilier, noi iti propunem sa arunci o privire peste setul Philip sau Lucia, iar tot ce-ti va mai ramane de facut va fi sa-ti inviti prietenii in vizita sa luati masa impreuna in acest cadru comfy. 

  • Scaune de dining

Un set de scaune este o optiune ideala pentru persoanele care au musafiri in mod constant sau care adora sa-si invite familia la masa duminica. Zona de dining trebuie sa fie complet mobilata, de aceea seturile de mobilier sunt compuse de obicei din patru sau sase scaune. Mobila de la The Home este atat de cool, incat nu te poti abtine sa nu-ti umpli wishlist-ul cu produse diverse. Printre acestea trebuie sa se regaseasca si un nou set de mobilier ce contine scaune de dining, iar aceasta zona din locuinta ta va deveni una de vis.

  • Fotolii si masuta pentru exterior

Pentru ca nici terasa nu trebuie neglijata, mai ales in plina vara, ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu seturi de mobilier pentru exterior precum Ben si Thea. Acestea nu numai ca arata inedit, dar sunt si super rezistente si te vei bucura de ele multe veri de acum incolo. Daca iti doresti piese de mobilier de calitate, trebuie sa alegi unul din seturile de la The Home si nu vei regreta. Vei investi in confortul tau si momentele de liniste.

ben-set exterior mobilier

Asadar, daca pana acum erai in dubii daca ar trebui sa optezi pentru un set de mobilier, speram ca te-ai convins ca mereu va fi cea mai buna alegere. Raportul calitate pret este cel mai bun, designul este pe masura, piesele sunt moderne, iar combinatiile dintre piese sunt perfecte.