Decoreaza-ti terasa cu mobilierul The Home!

Ce trebuie sa stii despre mobilierul de exterior

Pe masura ce vremea se incalzeste, este timpul sa descoperi mobilierul de terasa, sa scoti pernele si sa pregatesti gratarul pentru burgeri. Uneori, totusi, odata ce mobilierul din sezonul trecut isi face debutul, nu mai pare sa fie intr-o forma pregatita pentru oaspeti si necesita animatori sa exploreze noi optiuni de scaune pentru exterior. Exista o multime de optiuni! Te poti simti coplesit daca te confrunti pentru prima data cu cumpararea mobilierului pentru exterior avand la dispozitie atatea materiale, stiluri si selectii disponibile. Daca esti in cautarea unor noi optiuni de luat masa in aer liber, selectia noastra ti-a pus la dispozitie cele mai cool propuneri.

Alegerea mobilierului pentru exterior potrivit va fi placut ca briza de vara urmand sugestiile noastre!

Fa-ti un plan de amenajare!

Stim toti cat de usor este sa mergi in cautarea unei canapele si sa te intorci acasa cu o masa careia nu i-ai rezistat. Daca nu ai o terasa sau o gradina imensa, acest lucru nu are sens si nu este practic. Mobilierul pentru viata de familie in aer liber, gratare, petreceri mari trebuie ales in functie de un plan de amenajare bine stabilit. Mesele ocupa mult spatiu si, cu exceptia cazului in care esti un mare fan al mancatului in aer liber, o canapea s-ar putea potrivi cel mai bine scopului tau.

Ia masuratori

Al doilea lucru pe lista este sa te asiguri ca se vor potrivi, ceea ce necesita masurarea spatiului disponibil din exterior, al terasei sau oricarui spatiu pe care doresti sa il decorezi inainte de inceperea cumparaturilor.

Lista de cumparaturi

Confortul ar trebui sa fie un factor-cheie atunci cand te decizi asupra materialelor pentru mobilierul de exterior. Nu subestima nici flexibilitatea. Materialele usoare precum polietilena sau aluminiul faciliteaza mutarea mobilierului in gradina pentru a urmari soarele sau plierea pentru depozitare iarna.
Desi exista o multime de chilipiruri, investitia in materiale de calitate are sens pe termen lung. In loc sa optezi pentru o masa de pin, de exemplu, ar fi mai bine sa alegi un tip de lemn rezistent la intemperii, cum ar fi lemnul de tec.

Test drive

Odata cu alegerea produselor, apare nevoia de a face cumparaturi atunci cand cumperi mobilier pentru exterior. Informeaza-te cu atentie si alege piesele potrivite pentru spatiul disponibil si stilul pe care ti-l doresti, cumparaturile compulsive nu sunt o optiune buna. Alege scaunele si bancile de exterior pentru confort si stabilitate, adica opteaza pentru un design bun, durabil si frumos.

Economiseste spatiu

In spatiile mici, ia in considerare o banca sau o canapea cu colt, mai degraba decat o multime de scaune care pot crea un aspect aglomerat. Acestea pot fi amplasate in jurul copacilor, in unghiul peretilor, intr-o adancitura a unui perete sau pe partile laterale ale semineelor ​​exterioare. Alternativ, foloseste scaune si mese pliabile care pot fi depozitate iarna sau cand nu sunt utilizate.

Plan de ingrijire

Ingrijirea mobilierului tau pentru exterior va adauga ani de viata chiar si cu materiale usor de intretinut, cum ar fi aluminiul, lemnul de tec si rachita pentru orice vreme. Mai putin rezistente la intemperii sunt plasticul, rasina, rachita naturala si lemnul vopsit. Protejeaza mobilierul fie depozitandu-l in interior, fie acoperindu-l. Otelul si fierul forjat trebuie sa fie rezistente la intemperii sau vopsite in mod regulat, astfel incat sa nu rugineasca. Mobilierul din lemn va trebui uns cu ulei sau acoperit cu un conservant, iar ratanul, rachita si alte fibre naturale ar putea, de asemenea, sa fie ocazional rezistente la intemperii. O curatare buna cu apa si sapun delicat primavara este o idee buna pentru tot mobilierul de exterior.

Mobilierul pentru exterior ideal aduce confort in functie de terasa sau gradina ta, astfel permitand livingului sa se mute in exterior. Primul pas in identificarea mobilierului potrivit este sa te gandesti cum vrei sa folosesti spatiul. Vrei sa mananci in gradina sau sa te relaxezi langa un foc pe terasa? Vei distra grupuri mari de oameni sau vei gazdui intalniri mai mici, mai intime? Raspunsurile la aceste intrebari te vor indruma in directia corecta pentru ce sa optezi.

Asadar, terase, balcoane si gradini, este timpul pentru un makeover! Noua colectie Summer in The City de la Kave Home este colectia pentru toti acei iubitori de oras suficient de norocosi sa aiba un spatiu in aer liber de care sa se bucure. Cu greu vei putea astepta sa-ti arati propria bucata de paradis, pentru ca viata la terasa a devenit mai la moda ca niciodata! De altfel, colectia Zaltana tot de la Kave Home a fost conceputa pentru a crea scena pentru relaxarea ta in aer liber. Ca intotdeaua, este fara stres, pentru ca este realizata din 100% aluminiu pentru exterior si textilena rezistenta la UV si la apa.

Bucura-te de terasa 365 de zile pe an cu scaunele Isabellini, cu design ergonomic. Sunt fabricate din plastic 100% reciclabil si este potrivit pentru utilizarea in interior si exterior, deoarece este rezistent la UV si foarte usor de intretinut. Adauga note de culoare mesei cu decor si vesela un nuantele de top ale acestui sezon!

Colectia Mareluz revine in culoarea acestui sezon: alb! Otelul este principala caracteristica de design a acestei canapele care emana confort si tendinta si, pe langa faptul ca vine cu perne incluse, otelul este rezistent la UV, asa ca aceasta piesa este potrivita pentru spatiile exterioare acoperite.

Pur si simplu abia astepti vremea buna, astfel incat sa iti poti configura propria jungla urbana. Pentru a face spatiul si mai confortabil, iti recomandam sa adaugi iluminat exterior, jardiniere si plante!