Top 5 mese de cafea din colectia The Home

Importanta mesei de cafea in designul interior

Daca esti in cautarea unei mese de cafea deosebita si de calitate, este important sa alegi piesa potrivita pentru a maximiza placerea si confortul. Iata de ce masutele de cafea joaca un rol esential in amenajarea casei si fac ca livingul sa prinda viata!

Serveste diverselor scopuri practice

Rolul principal al unei masute de cafea pentru livingul tau este de a servi o multitudine de functii, de la depozitare la expunerea pieselor de decor. Unele modele de mese de cafea sunt mai practice, oferind mai multe sertare de depozitare pentru a stoca telecomanda televizorului, suporturile pentru bauturi sau reviste. Altele ar putea fi mai minimaliste, avand un singur spatiu de depozitare si prezentand modele mai clasice pentru a plasa sculpturi de arta, vaze, plante suculente verzi sau obiecte de artizanat.

Pentru cei care cauta spatiu suplimentar pentru a-si prezenta decoratiunile, masutele laterale sunt o optiune populara pentru a completa masa de cafea. Acestea sunt amplasate pe lateralele fotoliului sau canapelei din piele din livingul tau, oferind un plus de confort pentru plasarea obiectelor decorative in camera de zi.

Te ajuta sa iti exprimi estetica

Pe langa faptul ca permite depozitarea si afisarea decoratiunilor tale preferate, urmatorul rol-cheie pe care il joaca mesele de cafea este ca te ajuta sa iti exprimi stilul. In special pentru cine acorda prioritate esteticii, masutele de cafea vin intr-o mare varietate de modele si stiluri pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Acestea variaza de la marmura, granit si metal si pot avea o forma unghiulara, rotunda sau chiar asimetrica si exista o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi cu diverse spatii de living.

Masutele de cafea din sticla sunt o alegere populara pentru a face spatiile de locuit sa para mai mari decat sunt in realitate, precum si pentru a prezenta multe tipuri de decoratiuni. Masutele de cafea din lemn sunt o optiune clasica cu aspectul lor lacuit si robustete. Multi producatori ofera o mare varietate de masute de cafea realizate manual din materiale naturale, permitandu-ti sa ai o piesa cu adevarat unica.

Completeaza scaunele

Selectia noastra are o gama larga de stiluri de scaune, canapele impunatoare si fotolii moderne. O masuta de cafea buna ar trebui sa iti ofere suficient spatiu pentru picioare pentru a sta confortabil pentru perioade lungi de timp, avand in acelasi timp o inaltime suficienta care sa te impiedice sa te apleci constant prea jos pentru a ajunge la bauturi sau snack-urile de pe masuta de cafea.

O regula generala este sa alegi masute de cafea ovale sau dreptunghiulare pentru a completa seturile de canapele dreptunghiulare, in timp ce masutele de cafea rotunjite sau patrate sunt mai potrivite pentru canapele sectionale sau cu colt. 

Se potriveste nevoilor tale

Fiecare familie are nevoi diferite, fie ca este vorba despre un cuplu tanar care tocmai se muta in prima lor casa sau o familie cu copii. Mesele rotunjite sunt ideale pentru casele cu copii mici, ajutandu-i sa evite ranile in timp ce se joaca prin casa. Masutele de cafea dreptunghiulare si patrate ofera o suprafata mai mare pentru plasarea bauturilor, facandu-le mai potrivite pentru familiile care gazduiesc prietenii si familia mai des.

In plus, tot mai multi producatori creeaza colectii de masute de cafea ecologice, care utilizeaza lemn din surse durabile. Acest lucru este ideal pentru familiile care se concentreaza pe un stil de viata ecologic si care doresc ca toate achizitiile lor sa isi reduca impactul asupra mediului.

Cauti o masuta de cafea de calitate pentru livingul tau? Descopera selectia noastra si lasa-te inspirat de propunerile The Home!

Cupid de la Zuiver

Colectia Cupid de la Zuiver este un clasic atemporal care este mentinut la zi cu finisaje noi. Masutele Cupid sunt atat de versatile ca stil si sunt la zi cu cele mai recente tendinte de decor. In prezent, colectia Cupid este disponibila pe aramiu, argintiu, auriu si negru si doua finisaje cu aspect de marmura. Creeaza-ti propria familie Cupid combinand diferite modele si dimensiuni!

Tulsi de la Kave Home

Cu un design geometric, masa de cafea Tulsi de la Kave Home este un eye-catcher indiferent de stilul minimalist. Este realizata din lemn masiv de stejar, cu piciorul din sticla securizata. Inspira-te din look-ul propus de Kave Home si bucura-te de un decor inviting si confortabil!

Shit Toiletpaper de la Seletti

Colorata si in forma de pana de chitara, masuta laterala Shit Toiletpaper de la Seletti recreeaza acea atmosfera tipica de culise a anilor ’70, exclusivista si exagerata, iar aici este meritul vizualurilor revistei Toiletpaper. Only for true rockstars!

Dope As Hell de la Bold Monkey

O iubesti sau o urasti, nu exista cale de mijloc in ceea ce priveste masuta Dope As Hell. Este pictata manual si extrem de indrazneata, iar atractia retro a anilor ’90 este emanata de colierul panterei care prezinta sigla Bold Monkey. Cu siguranta nu este o masuta de cafea clasica. Un blat din sticla de culoarea chihlimbarului completeaza designul. Dope As Hell adauga o doza suplimentara de distractie unei camere deja decorata eclectic sau devine o piesa centrala unica intr-un spatiu minimalist. Este un obiect iconic pentru orice pasionat de design, aceasta masuta de cafea plina de farmec intruchipand stilul Bold Monkey.

Class de la Dutchbone

Masa de cafea Class de la Dutchbone reprezinta renasterea binemeritata a podelei din lemn. Modelul, gloria fibrei din lemn si felul in care lumina creeaza jucaus diferente de culoare… pur si simplu ne place. Descopera intreaga colectie si creeaza-ti un look in totalitate format din piesele Class, vei fi uimit de efect!