Top 5 scaune lounge din colectia The Home

De ce merita sa investesti intr-un scaun lounge?

Atunci cand investesti in mobilier, confortul este unul dintre cele mai importante lucruri de luat in considerare. Fara confort, poate fi greu sa te concentrezi sau sa te relaxezi la sfarsitul unei zile lungi. Pe langa faptul ca iti distrage atentia de la momentele tale de relaxare, o piesa de mobilier inconfortabila poate reprezenta un pericol pentru sanatate prin stimularea dezvoltarii problemelor de spate si a complicatiilor aferente.

Nimic nu se compara cu confortul oferit de un scaun lounge. Scaunele moi au devenit importante in aceste zile, deoarece tot mai multi oameni lucreaza la laptopurile si dispozitivele mobile oriunde ar merge.

In ciuda confortului si functionalitatii sale de neegalat, scaunul lounge a fost trecut in mare parte cu vederea atunci cand vine vorba de designul modern. Cea mai mare parte a utilizarii sale este vazuta in livinguri, birouri, aeroporturi si restaurante elegante. De ce trebuie sa investesti in acest plus confortabil pentru casa ta?

Versatilitate

Nicio piesa de mobilier nu ofera mai multa versatilitate decat un scaun lounge. Indiferent in ce camera este folosit, ofera un spatiu confortabil din care sa lucrezi sau sa te odihnesti.

Indiferent daca este folosit ca scaun confortabil de lectura in dormitor, ca scaun pe hol sau pentru a te uita la televizor in camera de zi, scaunul lounge ofera functionalitate si confort in egala masura.

Adauga valoare estetica

Designul sau promite sa adauge valoare estetica oricarei incaperi, in timp ce da viata acelui spatiu prin adaugarea de caracter si umplerea colturilor goale cu contrast estetic.

Longevitate

Alegerea materialelor folosite garanteaza durata lunga de viata a scaunului tau. Acest lucru explica de ce multe scaune lounge din case sunt transmise de-a lungul generatiilor si raman inca in forma maxima. Calitatea va explica investitia si va oferi un aspect perfect pentru multi ani.

Gama de stiluri din care sa alegi

Exista un stil de design care se potriveste fiecarui stil de viata si functionalitate. Te poti multumi cu unul care se potriveste bine cu decorul casei si care imbunatateste aspectul general al locuintei.

Bar de la Dutchbone

Colectia de scaune lounge Bar de la Dutchbone detine cele mai importante ingrediente pentru o piesa remarcabila! Este rotativ, are un design atractiv si o senzatie a anilor ’70. Este disponibil in varianta cu tapiteria din piele ecologica, textil si catifea luxurianta.

Egg Bohemian de la HK Living

Daca esti in cautarea unui scaun lounge confortabil pentru living sau dormitor, dar vrei sa fie un scaun cu un design usor, opteaza pentru scaunul Egg Bohemian de la HK Living. Acest scaun are o forma actuala, distinctiva si este realizat din ratan, astfel incat sa se prezinte elegant, sa nu domine camera si sa se potriveasca bine cu celelalte piese de mobilier si accesorii. Iti recomandam sa-i adaugi o piele de oaie alba frumoasa, moale. HK Living este iubit in intreaga lume, un brand olandez apreciat pentru designul original, calitativ si mereu in trend.

Tika de la Kave Home

,,Me time’’ este sacru, asa ca asigura-te ca stai confortabil si mobilierul tau este la fel de natural si autentic ca tine. Scaunul lounge Tika de la Kave Home este realizat din ratan, cu picioarele din lemn de mahon. Admira-i designul!

Puff de la Pols Potten

Colectia de scaune lounge Puff de la Pols Potten imbina designul indraznet si confortul intr-o forma simpla si compacta. Scaunul robust este conceput pentru relaxarea suprema; se va potrivi fara efort intr-o varietate de stiluri. Sunt ideale pentru socializare, putand sa te bucuri la maxim de viata moderna. Seria Puff este bunatate pura pentru casa, realizata dintr-o tesatura moale si durabila, cu o senzatie de textura reconfortanta – nu poti sa nu petreci ore intregi imbratisandu-le – o adevarata experienta tactila. Toate piesele pot fi folosite separat sau impreuna si sunt disponibile intr-o selecție de nuante fresh, actuale, puternice sau discrete. Descopera-le pe toate, inclusiv taburetele pentru picioare din aceeasi colectie.

Where The Sun Doesn’t Shine de la Bold Monkey

Bold Monkey nu face scaune care stau linistite intr-un colt, ci sunt cele mai indraznete pe care ai stat vreodata, iar scaunul lounge Where The Sun Doesn’t Shine nu face exceptie. Pentru cei mai putin indrazneti, aceasta piesa vine cu o multime de personalitate! Nu este un scaun lounge obisnuit. Tapiteria bogata este compensata cu forme generoase si un imprimeu remarcabil de pantera: acesta este genul de scaun care face furori in orice camera in care il asezi!