Totul despre amenajarea zonei de dining

Ia masa cu stil si scaunele The Home!

Ai spus CONFORT la masa, CALITATE si DESIGN deosebit?

Exploreaza colectia noastra de scaune de la cei mai cunoscuti producatori si gaseste match-ul perfect pentru masa de dining!

Fie ca spatiul este formal sau casual, alege scaunele care vor face un statement in casa ta. Opteaza pentru un vibe inchegat sau mixeaza diverse tipuri de scaune pentru un sarm eclectic.


Stiluri de scaune dining

Scaun dining cu cotiere perfect pentru ocazii atat formale cat si casual, acesta innobileaza imaginea mesei de dining. De asemenea, functioneaza si in birou, living, dormitor sau hol.

Taburetul – serveste ca un extra sezut oricand ai nevoie. Acestea sunt moderne si usor de mutat si incadrat, facand din ele niste idei bune pentru dining-urile mici.

Scaunul pliabil – oricand ai nevoie de extra sezut, scaunele pliabile sunt o optiune! Ca si taburetii, acestea sunt ideale pentru spatii mai mici. Sunt, de asemenea, cele mai bune scaune de dining cand ai nevoie de mai mult spatiu de sarbatori. In plus, cu perne pentru sezut, ele functioneaza bine pentru ocazii formale.

Materiale pentru scaune dining

Tapitate – Scaunele tapitate adauga un plus de confort si eleganta mesei de dining. Scaunele din textile si piele in diverse culori si pattern-uri completeaza spatiul. In plus, scaunele cu tapiteria din piele capata un aspect tot mai frumos in timp, iar pielea devine mai moale.

Lemn Scaunele din lemn sunt realizate din diverse tipuri de lemn si anume cel de mahon, fag, mango, stejar si altele. Lemnul poate fi natural, lacuit sau tratat cu ulei.

Fibre naturale – perfecte pentru un dining cu inspiratie hippie, scaunele din ratan sau rachita adauga un plus de caldura spatiului tau. Opteaza pentru scaune cu structura din lemn masiv, iar spatarul si sezutul din ratan – o incantare!

Metal scaunele dining din metal creaza un super statement in casa ta! Extrem de moderne, aceste piese pot face cu usurinta tranzitia dintr-o camera in alta, incluzand bucatariile, birourile de acasa si altele. Scaunele din metal sunt confortabile, durabile si extrem de versatile. Ele pot fi combinate cu o varietate de mese dining, cum ar fi cele industriale, vintage sau moderne.



Accesorii pentru scaunele de dining

Completeaza look-ul scaunelor tale de dining moderne cu accesoriile potrivite! Opteaza pentru pernele pentru sezut si spatar care asigura un aspect cozy, cool si extra confort. In acelasi timp, unele scaune sunt prevazute cu perne pentru sezut si spatar cu huse detasabile si sunt foarte usor de curatat. Pentru tranzitia scaunelor din interior in exterior, incearca pernele rezistente razelor UV si apei. De asemenea, pe thehome.ro poti descoperi colectia noastra de scaune dining pentru exterior!

Alte sugestii pentru amenajarea dining-ului

Pentru a realiza un dining perfect, ai nevoie si de alte piese de mobilier. Exploreaza pe thehome.ro colectiile noastre, de la mese dining, pana la banchete, bufete, bufete inferioare, scaune de bar si altele.


Fie ca vorbim de luat masa ori petreceri cu prietenii, adauga niste eleganta dining-ului cu scaunele noastre. Selectia The Home include piese de designer moderne si design-uri clasice.

Pentru a face un adevarat statement din bucataria sau dining-ul tau, opteaza pentru piele combinata cu picioare negre din metal sau mergi pe niste piese cu tapiteria din catifea moale pentru o senzatie instanta de ‘acasa’.


Invita-ti oaspetii sa se aseze cu stil cu gama noastra sofisticata de scaune. Opteaza pentru diferite materiale precum lemnul, care nu doar ca este timeless, dar se si potriveste in orice interior. Daca luxul este cel care te intereseaza, atunci iti recomandam catifeaua. Textil sau chiar piele – nimic nu asigura mai mult confort decat un scaun tapitat.

Fie ca optezi pentru un look uniform sau vrei sa mixezi diferite modele sau culori, creeaza-ti locul perfect pentru a te bucura de fiecare masa!