Top 5 veioze din colectia The Home

Care este rolul unei veioze in designul interior?

Fiecare casa moderna are nevoie de o veioza. Fie ca intentionezi sa o asezi pe noptiera pentru o mica lectura noaptea tarziu sau pe birou pentru a-ti finaliza niste deadline-uri urgente, frumusetea unei veioze consta in functia si farmecul ei. Veioza moderna ideala nu numai ca va oferi o stralucire linistitoare si placuta, dar poate imbunatati si designul interior al unei camere. Mai multe consideratii trebuie abordate inainte de cumparare, dar vom oferi o scurta prezentare generala a trei dintre cele mai importante: inaltime, tip si caracteristici.

Inaltimea veiozei

Desi nu este cea mai interesanta decizie de luat atunci cand achizitionezi o lampa de masa moderna, alegerea inaltimii potrivite poate face toata diferenta din lume. O veioza prea inalta sau prea mica va oferi o cantitate incorecta de lumina, va arata deplasat intr-o camera sau va straluci direct in ochii tai. Pentru a evita aceste probleme, asigura-te ca masori corect inaltimea mobilierului pe care intentionezi sa asezi lampa. De asemenea, tine cont de regula nivelului ochilor: langa o canapea sau un scaun, partea de jos a abajurului trebuie sa se alinieze cu nivelul ochilor tai; langa un pat, aceasta ar trebui sa se alinieze la nivelul barbiei.

Tipul de veioza

Pe masura ce te gandesti la tipul lampii, ia in considerare in ce camera si cum va fi utilizata. Daca ai nevoie de iluminare de accent pe care sa o plasezi langa pat sau in camera de zi, tipurile de luat in considerare includ trepied si glob. In schimb, daca ai nevoie de iluminare pentru a finaliza o activitate precum cititul sau scrisul, lampa de birou este o optiune excelenta.

Caracteristici

Probabil ca cea mai buna parte a gasirii veiozei perfecte este sa analizezi diferitele modele oferite de noi. Desi toate ofera propria lor valoare unica, patru caracteristici pe care suntem dornici sa le evidentiem sunt porturile USB incorporate, lumini reglabile, LED-uri si lampi reglabile in inaltime. Fara priza? Nicio problema. O lampa cu port USB incorporat inseamna o incarcare convenabila si usoara a telefonului oricand doresti. Te chinui sa gasesti atmosfera potrivita pentru o camera? Trebuie doar sa alegi o lampa de masa reglabila. Vrei corpuri de iluminat durabile si ecologice? LED-urile sunt o optiune excelenta pentru a obtine tot ce este mai bun din ambele aspecte. Te ingrijoreaza sa faci o greseala de masurare sau ai prefera sa nu fii nevoit sa faci nicio masuratoare? O veioza cu inaltimea ajustabila este o alegere practica.

Fie ca faci cumparaturi pentru o anumita piesa de mobilier sau pentru o camera intreaga, noi iti oferim o selectie minunata de lampi de masa in trend din care sa alegi. Te ajutam sa gasesti piese de calitate si vei vedea cat de simpla poate fi proiectarea casei tale de vis!

Hiding Lady de la Pols Potten

Nu te ascunde, arata-ti latura jucausa cu veioza Hiding Lady din portelan alb. Este o piesa functionala, decorativa si se va incadra frumos in majoritatea aranjamentelor de decor. Aceasta veioza este, de asemenea, o idee de cadou inedit!

The Monkey de la Seletti

Veioza The Monkey in forma de maimuta de la Seletti este realizata din rasina si are un impact teatral puternic in care arta, designul si lumea naturii se imbina creand produse magice. Lasa-te inspirat de intreaga familie The Monkey - scenografia perfecta pentru casa ta!

Tiny de la Ferm Living

Veioza Tiny functioneaza ca o sursa de lumina functionala si decorativa in orice camera. Datorita dimensiunilor sale mici, poate fi asezata fara efort pe mese, rafturi sau alte colturi mici ale casei tale. Inspirata din stilul Art Deco industrial, emana simplitate atat in expresie, cat si in constructia sa din metal. Abajurul basculant iti permite sa il inclini pentru a obtine un aspect diferit al veiozei, precum si pentru a se potrivi cu atmosfera camerei.

With Me de la Seletti

Cu mainile noastre putem atinge, oferi placere, ne putem juca, construi, desena si exprima profund ceea ce suntem. Aceste doua maini reprezinta o legatura de solidaritate a iubirii pure – lumina care iese cand suntem impreuna. Bucura-te de veioza With Me! In plus, este si o idee minunata de cadou!

Cathy de la Bloomingville

Veioza Cathy este o piesa artistica cu baza din ceramica si abajurul din textil. Aceasta piesa arata ca o sculptura geometrica si, fara indoiala, este o piesa decorativa care va adauga o nota de lumina eleganta casei tale.

Alege inca o veioza pentru masa din hol, living sau dormitor. Veiozele sunt cheia pentru ca, din momentul in care deschizi usa casei tale, sa fii intampinat cu o lumina buna si, evident, un design bun. Corpurile de iluminat care ne plac cel mai mult sunt decorative, functionale si precise, exact ceea ce ofera veiozele din colectia noastra!