Recipient cu capac transparent/alb din polistiren si plastic 1,7 L Turin XL Wenko

-40%
: 89 RON (Reducere 40%)
: 53 RON
Garantam cel mai bun pret
Acelasi produs in alta parte la un pret mai bun? Informeaza-ne!
Cantitate
IN STOC DEPOZIT - 3 bucati
ID produs: 53344
Disponibil in 3-4 saptamani
TVA inclus; Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere


Recipient cu capac transparent/alb din polistiren si plastic 1,7 L Turin XL Wenko

Dimensiuni:

- Lungime: 10 cm

- Latime: 10 cm

- Inaltime: 25,5 cm

Material: polistiren, plastic ABS si silicon

Volum: 1,7 L

Recipientele cu capac de inalta calitate de la WENKO aduc stil si ordine in fiecare bucatarie. De indata ce pungile si ambalajele cu produse alimentare sunt deschise si nu sunt folosite imediat, aceste recipiente pentru depozitarea alimentelor sunt ideale ca ajutoare de bucatarie indispensabile.

Recipientul cu capac Turin de 1,7 l poate face mult mai mult: se inchide etans datorita capacului sau special. Aceasta inseamna ca alimentele raman proaspete mai mult timp. Fie ca se afla in dulapul din bucatarie, pe raft sau in frigider - recipientele practice fac o treaba buna peste tot. Pastrati musli, orez, paste sau faina si cafea cu o aroma proaspata - chiar si preparatele care au fost deja pregatite pot fi pastrate intr-un loc racoros pentru mai mult timp.Transparenta recipientului si fereastra de vizualizare din capac ofera o imagine de ansamblu asupra continutului din fiecare perspectiva. 

WENKO are la dispozitie patru dimensiuni diferite ale recipientului de depozitare Turin. Toate recipientele sunt versatile, modulare si stivuibile, astfel incat să economiseasca spatiu. Cu un design patrat, recipientele pentru depozitarea alimentelor sunt fabricate din plastic robust de inalta calitate (PS / ABS) cu o etansare fiabila din silicon.