Adevarata frumusete consta in atentia pentru detalii, iar gustul bun se obtine cu ajutorul unor ingrediente secrete. The Home a creat special pentru tine gama de produse de bucatarie inspirate din decorul scandinav pentru a completa perfect designul tau preferat, dar si functiile practice ale mobilierului pentru bucatarie.

Gama variata de accesorii si vesela pentru bucatarie, numai pe TheHome.ro

De la vesela, ustensile pentru gatit realizate din lemn natural de bambus, pana la cele mai apreciate cani din ceramica special create pentru cafeaua ta, The Home iti ofera o gama larga de accesorii pentru bucatarie din care sa alegi, confectionate din diverse materiale calitative, cu numeroase forme si culori, astfel incat sa creezi cele mai delicioase gusturi in fiecare zi.

Ce accesorii si tipuri de vesela pentru bucatarie gasesc pe Thehome.ro?

The Home iti pune la dispozitie o multitudine de produse pentru bucatarie, cum ar fi diverse accesorii cat si vesela confetionata din materiale speciale. Printre produsele din colectia noastra se numara farfurii, boluri, pahare, borcane, platouri, vase pentru gatit si multe alte piese calitative, create de designeri.

Tava decorativa ivorie din onix 10x30 cm Daily Vical Home

Disponibil din 28 sept.
329 RON 449 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
263 20 RON

Cutie pentru servetele ivorie din piatra Daily Vical Home

Disponibil din 28 sept.
469 RON 659 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
375 20 RON

Set 2 recipiente cu capac maro/albe din onix Daily Vical Home

Disponibil din 28 sept.
499 RON 699 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
399 20 RON