Probabil nu exista alta piesa de decor care sa denote lux si opulenta precum un candelabru. Minimaliste sau sofisticate, dar mereu impunatoare, candelabrele ne duc cu gandul la sali de bal si cine somptuoase. Povestea unei camere este in mod instantaneu schimbata de acest element extravagant si modern. Adu putin farmec de poveste in casa ta cu un candelabru clasic de cristal sau o varianta reimaginata. Cu putina imaginatie, candelabrele isi pot gasi un loc special in orice incapere. Adesea folosite in living, ele pot fi montate si in dormitor, pe hol, camera pentru copii sau chiar pe hol, baie, bucatarie si terasa.

Candelabrele The Home: un statement cu stil

Comanda online candelabre deosebite cu accesorii si accente vintage, moderne, rustice sau clasice perfecte pentru sufragerie si orice alta camera din locuinta ta.

Cum aleg candelabrul in functie de camera?

Candelabrul este un corp de iluminat elegant, care isi va pune amprenta pe stilul de amenajare al unei incaperi. Atunci cand alegi un candelabru pentru o incapere, ai grija la dimensiunea acestei piese, pentru ca o piesa prea mare intr-o sufragerie mica iti poate compromite vizual intregul spatiu. In living este potrivit candelabrul mare, cu trei brate. In bucatarie ai nevoie de un candelabru cu multe becuri pentru ca ai nevoie de multa lumina in aceasta incapere, in timp ce in dormitor sunt potrivite candelabrele cu look modern, cu abajur in motive florale.

Ce tipuri de candelabre gasesc pe The Home?

The Home este locul ideal in care poti gasi candelabre cu adevarat spectaculoase, moderne, rustice, vintage si clasice. Numeroasele modele asteapta sa fie descoperite de tine pentru a-ti face fiecare incapere din locuinta sa straluceasca. Descopera candelabre deosebite, cu design amplu sau minimalist, pe care le poti integra in living, dormtior, baie, hol si bucatarie.

Candelabru alb din metal cu 18 becuri Roza Aldex

Disponibil in 5 saptamani
2.499 RON 3.799 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
1.999 20 RON

Candelabru bej din metal cu 18 becuri Roza Aldex

Disponibil in 5 saptamani
2.899 RON 3.799 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
2.319 20 RON

Candelabru negru din metal cu 18 becuri Roza Aldex

Disponibil in 5 saptamani
2.499 RON 3.799 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
1.999 20 RON

Candelabru aramiu din metal cu 18 becuri Spin Vical Home

Disponibil in 3-4 saptamani
6.599 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
5.279 20 RON