Covorul joaca un rol esential in decor – covoarele tin de cald, mai ales cele pufoase, sunt placute la atingere si absorb sunetul. Dar covorul potrivit poate lega elemente dispersate din camera intr-un mod armonios, creand coerenta in decor si o senzatie de bunastare. In fiecare locuinta se pot regasi cateva covoare si traverse, mai ales in living, dormitor sau chiar la intrare in casa.

Covoarele The Home completeaza designul din casa ta

Covoarele sunt piese versatile, disponibile in numeroase forme rotunde sau dreptunghiulare, mari si mici, care pot fi integrate in orice stil de amenajare. Descopera covoare moderne, clasice sau vintage si alege-ti preferatul!

Ce modele de covoare nu se demodeaza niciodata?

Covoarele uni clasice si moderne nu se demodeaza niciodata. Acestea sunt piese intr-o singura culoare care, indiferent daca sunt rotunde, lungi sau mari, nu au niciun element distinctiv pe suprafata lor, din punct de vedere al designului.

Cum aleg covorul, in functie de culoarea peretilor si in functie de mobila?

Prima varianta este sa mergi pe aceeasi paleta cromatica. Spre exemplu, daca peretii si mobila din living au tonuri neutre, cum ar fi bej si maro, poti alege un covor modern de aceeasi culoare. Daca doresti sa indraznesti, creeaza contrast cu un covor de culori diamentral opuse. Iar pentru a nu da gres niciodata in alegerea covoarelor, asigura-te ca nuantele acestuia se regasesc si pe piesele de mobilier sau decoratiuni.

Ce covoare gasesc in magazinul online The Home?

In magazinul online The Home vei gasi covoare moderne, clasice, vintage si nu numai, ideale pentru a fi integrate in living, dormitor, pe hol sau la intrare in locuinta. Si formele covoarelor din colectia noastra sunt variate, vei descoperi covoare si traverse rotunde, dreptunghiulare, in forme abstracte, mari, lungi sau mici. Nu trebuie decat sa-ti gasesti favoritul!

Covor maro din lana si iuta 100 cm Meray Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
179 RON 299 RON
Covor rotund din iuta maro 100 cm Saht Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
225 RON
Covor din lana si iuta 100 cm Meray Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
199 RON
Covor bej din PET reciclat 100 cm Rodhe Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
319 RON 549 RON
Covor gri din PET reciclat 100 cm Rodhe Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
319 RON 549 RON
Covor negru din iarba de mare 100 cm Antia Bazar Bizar
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
619 RON
Covor maro din iarba de mare 100 cm Antia Bazar Bizar
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
619 RON
Covor maro din rafie si iarba de mare 100 cm Fringe Bazar Bizar
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
939 RON