La fel ca accesoriile pentru un outfit, decoratiunile de interior sunt ultimele elemente la care ne gandim atunci cand amenajam o casa, dar au un efect impactant asupra spatiului. Fie ca apelezi la oglinzi, vaze sau decoratiuni de perete unice cum ar fi un tablou expresiv, toate acestea sunt materialele de care ai nevoie pentru a-ti crea un interior cu personalitate.

Decoratiuni pentru casa la preturi accesibile

Si nu uita ca nu trebuie sa investesti o avere pentru decorul mult visat, ai la indemana decoratiuni pentru toate incaperile din casa ta cu adevarat spectaculoase si, mai ales, ieftine. Designerii scandinavi sunt adepti celebri ai minimalismului, insa stilul lor este presarat de caldura, umor si creativitate. Aici vei gasi cu siguranta decoratiuni pentru casa la preturi accesibile, autentice, care te reprezinta.

Ce decoratiuni pentru casa sunt cele mai cautate pe Thehome.ro?

Cele mai cautate decoratiuni pe Thehome.ro sunt cele cu personalitate, acele decoratiuni de interior care nu pot fi trecute cu vederea. Oglinzi, lumanari, vaze, ceasuri pentru perete, toate acestea sunt in voga datorita designului inedit.

De ce sa alegi decoratiuni pentru casa in stil scandinav de pe Thehome.ro?

Stilul scandinav este definitia interioarelor simple si linistitoare din care decoratiunile pentru casa nu lipsesc. Fiecare element pe care il adaugi in locuinta ta, de la vaze si oglinzi, pana la decoratiuni de perete este o oportunitate de a-ti crea un spatiu calm, frumos si relaxant. 

Tablou alb/negru din canvas si lemn 123x163 cm Brutalism HKliving

Disponibil in 2-3 saptamani
3.199 RON 3.999 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
2.55920 RON

Tablou multicolor din canvas si lemn 123x163 cm Dutch Sky HKliving

Disponibil in 2-3 saptamani
3.899 RON 5.299 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
3.11920 RON

Tablou maro din canvas si lemn 123x163 cm Visage Sky HKliving

Disponibil in 2-3 saptamani
3.499 RON 4.499 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
2.79920 RON