La fel ca accesoriile pentru un outfit, decoratiunile de interior sunt ultimele elemente la care ne gandim atunci cand amenajam o casa, dar au un efect impactant asupra spatiului. Fie ca apelezi la oglinzi, vaze sau decoratiuni de perete unice cum ar fi un tablou expresiv, toate acestea sunt materialele de care ai nevoie pentru a-ti crea un interior cu personalitate.

Decoratiuni pentru casa la preturi accesibile

Si nu uita ca nu trebuie sa investesti o avere pentru decorul mult visat, ai la indemana decoratiuni pentru toate incaperile din casa ta cu adevarat spectaculoase si, mai ales, ieftine. Designerii scandinavi sunt adepti celebri ai minimalismului, insa stilul lor este presarat de caldura, umor si creativitate. Aici vei gasi cu siguranta decoratiuni pentru casa la preturi accesibile, autentice, care te reprezinta.

Ce decoratiuni pentru casa sunt cele mai cautate pe Thehome.ro?

Cele mai cautate decoratiuni pe Thehome.ro sunt cele cu personalitate, acele decoratiuni de interior care nu pot fi trecute cu vederea. Oglinzi, lumanari, vaze, ceasuri pentru perete, toate acestea sunt in voga datorita designului inedit.

De ce sa alegi decoratiuni pentru casa in stil scandinav de pe Thehome.ro?

Stilul scandinav este definitia interioarelor simple si linistitoare din care decoratiunile pentru casa nu lipsesc. Fiecare element pe care il adaugi in locuinta ta, de la vaze si oglinzi, pana la decoratiuni de perete este o oportunitate de a-ti crea un spatiu calm, frumos si relaxant. 

Ceas de masa gri din ciment 6x15 cm Pendulum Time Zuiver
Disponibil in 2 saptamani
289 RON 459 RON
Oglinda neagra din metal 55x90 cm Noemi The Home Collection
Disponibil in 8 saptamani
699 RON 1.199 RON
Ceas alb cu pendul din terrazzo 6x15 cm Time Zuiver
Disponibil in 2 saptamani
339 RON 549 RON
Oglinda aurie din fier 57x72 cm Coast Boltze
Disponibil in 5 saptamani
749 RON
Oglinda neagra din MDF 60x110 cm Nikola The Home Collection
Disponibil in 3-4 saptamani
949 RON 1.299 RON