La fel ca accesoriile pentru un outfit, decoratiunile de interior sunt ultimele elemente la care ne gandim atunci cand amenajam o casa, dar au un efect impactant asupra spatiului. Fie ca apelezi la oglinzi, vaze sau decoratiuni de perete unice cum ar fi un tablou expresiv, toate acestea sunt materialele de care ai nevoie pentru a-ti crea un interior cu personalitate.

Decoratiuni pentru casa la preturi accesibile

Si nu uita ca nu trebuie sa investesti o avere pentru decorul mult visat, ai la indemana decoratiuni pentru toate incaperile din casa ta cu adevarat spectaculoase si, mai ales, ieftine. Designerii scandinavi sunt adepti celebri ai minimalismului, insa stilul lor este presarat de caldura, umor si creativitate. Aici vei gasi cu siguranta decoratiuni pentru casa la preturi accesibile, autentice, care te reprezinta.

Ce decoratiuni pentru casa sunt cele mai cautate pe Thehome.ro?

Cele mai cautate decoratiuni pe Thehome.ro sunt cele cu personalitate, acele decoratiuni de interior care nu pot fi trecute cu vederea. Oglinzi, lumanari, vaze, ceasuri pentru perete, toate acestea sunt in voga datorita designului inedit.

De ce sa alegi decoratiuni pentru casa in stil scandinav de pe Thehome.ro?

Stilul scandinav este definitia interioarelor simple si linistitoare din care decoratiunile pentru casa nu lipsesc. Fiecare element pe care il adaugi in locuinta ta, de la vaze si oglinzi, pana la decoratiuni de perete este o oportunitate de a-ti crea un spatiu calm, frumos si relaxant. 

Set 2 decoratiuni maro din zambila de apa si bambus 170 cm Sungi River Bazar Bizar

Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
725 RON

Set 2 decoratiuni maro din zambila de apa si bambus 170 cm Ayung River Bazar Bizar

Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
569 RON

Decoratiune de perete maro din zambila de apa 55x90 cm Early Monday Bazar Bizar

Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
569 RON

Oglinda rotunda maro din zambila de apa 75 cm Early Monday Bazar Bizar

Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
985 RON