Mai lejera decat o biblioteca pe care poti plasa numeroase carti, mai generoasa decat un simplu raft din sufragerie, etajera este solutia casual de depozitare si expunere. Alege un design scandinav suplu, o piesa de rezistenta industriala sau un detaliu rustic in baie pentru a crea spatiul care-ti reflecta cel mai bine personalitatea si nevoile.

Spatii functionale cu stil - etajere de perete si de podea de la The Home

Fie ca esti in cautarea unei etajere pentru perete sau podea, esti in locul potrivit pentru ca ti-am pregatit o colectie vasta de piese versatile. Cu diverse forme, culori si dimensiuni, confectionate din numeroase materiale calitative, etajerele create de designer sunt piesele care nu pot lipsi din dormitor, baie, living sau hol, fiind practice.

Cum aleg etajera, in functie de camera?

Etajera are un rol functional, de aceea asigura-te ca nu aglomereaza spatiul si te ajuta sa-l mentii cat mai organizat. Atunci cand alegi etajara, ia in calcul materialul din care este confectionata. Spre exemplu, in dormitor sunt recomandate piesele din materiale naturale precum lemn si ratan, in sufragerie opteaza pentru etajere de perete sau podea din materiale mai pretioase si elegante, iar in baie alege o etajara de perete confectionata din materiale rezistente la umezeala.

Ce tipuri de etajere gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi etajere practice care pot fi montate pe perete sau pe podea, ideale pentru a expune diverse obiecte, cum ar fi carti si decoratiuni. Designerii din portofoliul nostru ne surprind cu modele inedite si practice de etajere, care isi vor gasi un loc special in dormitor, baie hol sau living.

In ce zona a camerei sa asaza/monteaza etajera?

Etajera poate crea un efect spectaculos daca stii cum sa le integrezi in decorul unei incaperi. Etajerele pot fi montate pe intreg peretele din spatele canapelei sau pe cel din fata canapelei, deasupra televizorului in living. In dormitor pot fi montate pe peretele din spatele patului, iar in bucatarie etajera va arata spectaculos pe peretele de accent de deasupra corpului cu blat de langa chiuveta.

Etajera multicolora din lemn si metal 213 cm Leo Giner y Colomer

Disponibil in 3-4 saptamani
5.499 RON 8.299 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
4.399 20 RON

Etajera multicolora din lemn si metal 80 cm Enry Giner y Colomer

Disponibil in 3-4 saptamani
1.699 RON 2.699 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
1.359 20 RON

Etajera maro/neagra din lemn de mango si metal 200 cm Kasol Giner y Colomer

Disponibil in 3-4 saptamani
5.799 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
4.639 20 RON

Etajera maro din lemn de mango 178 cm Koa Giner y Colomer

Disponibil in 3-4 saptamani
8.199 RON 11.999 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
6.559 20 RON