Corpurile pentru iluminat tehnic sunt adesea destinate unui spatiu comercial si industrial, cladirilor office, salilor de conferinte. Avantajul corpurilor de iluminat tehnic bazate pe tehnologia LED este ca au un consum redus de energie.

Iluminat tehnic de la TheHome.ro, pentru un spatiu cu gust

TheHome.ro iti pune la dispozitie corpuri de iluminat tehnic cu cablu sau sina, performante si rezistente cu ajutorul carora poti crea un mediu placut in sala de conferinte, cladiri de birouri, hale, depozite cu design industrial.


Care este diferenta intre corpurile de iluminat tehnic si cele clasice?

Majoritatea corpurilor de iluminat tehnic sunt bazate pe tehnologia LED, in timp ce corpurile de iluminat clasic pot functiona cu ajutorul becurilor incandescente cu filament sau economice. In plus, iluminatul tehnic a fost conceput mai ales pentru cladiri office, depozite, hale si alte spatii industriale, iar iluminatul clasic este adresat locuintelor sau spatiilor mai mici.


In ce spatii pot folosi corpurile de iluminat tehnic de pe TheHome.ro?

Corpurile de iluminat tehnic de pe TheHome.ro sunt destinate spatiilor comerciale si industriale, cladirilor office, salilor de conferinte, insa se pot regasi si in depozite si hale.


Ce produse gasesc in gama de "Iluminat Tehnic" de pe TheHome.ro?

In gama de Iluminat Tehnic de pe TheHome.ro vei gasi spoturi pentru interior si exterior, sine pentru spoturi, elemente de suspendare pentru spoturi, accesorii decorative pentru spoturi.