Lumina este acel element evaziv care ne sculpteaza si defineste interiorul. O casa fara corpuri de iluminat adecvate devine un spatiu neprimitor, indiferent de restul alegerilor arhitecturale sau de design.Cum lumina naturala este de cele mai multe ori un lux, mai ales in lungile luni de iarna, scandinavii au invatat sa acorde o importanta deosebita acestei resurse limitate. Acestia au jonglat cu lumina ambientala si de accent pentru a crea medii ospitaliere, folosindu-se de combinatii ingenioase de lampi, veioze si lustre cu becuri sau led.

Creeaza ambientul perfect cu corpurile de iluminat de la The Home

De la candelabre si aplice rustice, moderne si in stil scandinav, la becuri, cabluri si abajururi gata de customizat, modelele noastre de corpuri de iluminat va vor inviora atmosfera din living, bucatarie, dormitor, hol si baie.

Cum aleg corpurile de iluminat in functie de camera?

Corpurile de iluminat pot face minuni in fiecare incapere, daca sunt alese corespunzator. In primul rand, este necesar sa tii cont de stilul de amenajare al camerei pentru a crea un decor unitar. Spre exemplu, intr-un living elegant poti adauga o lustra neagra cu accente aurii, de mari dimensiuni, in dormitor ai nevoie de un corp de iluminat confectionat din materiale naturale si in bucatarie ai la dispozitie lampile cu abajur care sa coboare pana deasupra mesei. Pe langa aceste corpuri de iluminat principal, poti adauga si alte elemente, cum ar fi un lampadar, veioza, banda led pentru un decor scandinav linistitor.

Ce corpuri de iluminat gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi toate corpurile de iluminat pentru amenajarea fiecarei incaperi. De la lustre clasice si lampadare rustice, pana la aplice moderne si spoturi, am pregatit o selectie impresionanta de produse pentru a-ti decora locuinta asa cum ai visat. Niciodata nu a fost mai simplu sa-ti amenajezi locuinta cu piesele de mobilier si corpurile de iluminat versatile din colectia The Home. "

Lustra maro din iuta Kace Woood
In stoc 4 buc
579 RON 799 RON
Abajur maro din iuta Crismilda Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
375 RON
Lustra neagra din iuta si fier Tangan Dutchbone
Disponibil in 2 saptamani
995 RON 1.225 RON
Veioza alba/crem din iuta 47 cm Nature The Home Collection
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
619 RON
Abajur maro din iuta Crista Round Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
339 RON 499 RON
Abajur bej nisipiu din iuta Cylindrical Medium Vical Home
Disponibil in 3-4 saptamani
349 RON 499 RON
Lustra maro/neagra din bambus Teresa Madam Stoltz
Disponibil in 3-4 saptamani
599 RON
Veioza maro din rasina si iuta 90 cm Goka Vical Home
Disponibil in 3-4 saptamani
1.699 RON
Abajur maro din iuta Matthews Small Vical Home
Disponibil in 3-4 saptamani
149 RON
Lustra bej din iuta si fier Yuvia Kave Home
Disponibil in 5 saptamani
469 RON
Abajur maro din iuta Mills Vical Home
Disponibil in 3-4 saptamani
599 RON