Lumina este acel element evaziv care ne sculpteaza si defineste interiorul. O casa fara corpuri de iluminat adecvate devine un spatiu neprimitor, indiferent de restul alegerilor arhitecturale sau de design.Cum lumina naturala este de cele mai multe ori un lux, mai ales in lungile luni de iarna, scandinavii au invatat sa acorde o importanta deosebita acestei resurse limitate. Acestia au jonglat cu lumina ambientala si de accent pentru a crea medii ospitaliere, folosindu-se de combinatii ingenioase de lampi, veioze si lustre cu becuri sau led.

Creeaza ambientul perfect cu corpurile de iluminat de la The Home

De la candelabre si aplice rustice, moderne si in stil scandinav, la becuri, cabluri si abajururi gata de customizat, modelele noastre de corpuri de iluminat va vor inviora atmosfera din living, bucatarie, dormitor, hol si baie.

Cum aleg corpurile de iluminat in functie de camera?

Corpurile de iluminat pot face minuni in fiecare incapere, daca sunt alese corespunzator. In primul rand, este necesar sa tii cont de stilul de amenajare al camerei pentru a crea un decor unitar. Spre exemplu, intr-un living elegant poti adauga o lustra neagra cu accente aurii, de mari dimensiuni, in dormitor ai nevoie de un corp de iluminat confectionat din materiale naturale si in bucatarie ai la dispozitie lampile cu abajur care sa coboare pana deasupra mesei. Pe langa aceste corpuri de iluminat principal, poti adauga si alte elemente, cum ar fi un lampadar, veioza, banda led pentru un decor scandinav linistitor.

Ce corpuri de iluminat gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi toate corpurile de iluminat pentru amenajarea fiecarei incaperi. De la lustre clasice si lampadare rustice, pana la aplice moderne si spoturi, am pregatit o selectie impresionanta de produse pentru a-ti decora locuinta asa cum ai visat. Niciodata nu a fost mai simplu sa-ti amenajezi locuinta cu piesele de mobilier si corpurile de iluminat versatile din colectia The Home. "

Lustra gri din metal si piele DEK 51 Zuiver

In stoc depozit - 1 buc
1.399 RON 1.549 RON

Veioza alba cu USB din polietilena 28 cm Dialma Kave Home

Disponibil in 2-3 saptamani
215 RON 345 RON

Veioza neagra din piele si otel 60 cm Monteiro Kave Home

Disponibil in 2-3 saptamani
449 RON 599 RON

Lustra alba din piele si fier Domingo The Home Collection

Disponibil in 5 saptamani
419 RON 579 RON

Plafoniera neagra din otel si piele Trece Sotto Luce

Disponibil in 8 saptamani
499 RON 599 RON

Plafoniera crem din otel si piele Trece Sotto Luce

Disponibil in 8 saptamani
499 RON 599 RON

Lampadar ivoriu/negru din otel si piele 129 cm Trece Sotto Luce

Disponibil in 8 saptamani
1.299 RON 1.499 RON

Lustra ivorie/neagra din otel si piele Trece Sotto Luce

Disponibil in 8 saptamani
449 RON 679 RON

Lustra neagra din otel si piele cu 2 becuri Trece Sotto Luce

Disponibil in 8 saptamani
1.349 RON 1.499 RON

Lustra neagra din otel si piele Trece Large Sotto Luce

Disponibil in 8 saptamani
649 RON 749 RON