Cand vrei sa faci o transformare sau sa adaugi un accent sau detaliu cu efect deosebit trebuie sa apelezi la butoni sau manere de la The Home. Improspateaza un dulap vechi sau personalizeaza noua mobila cu un maner dintr-un material pretios sau cu un design neasteptat.

Da un aer deosebit usilor si dulapurilor cu manere si butoni de la The Home

Butonii si manerele pentru usi si dulapuri se incadreaza perfect in orice stil de amenajare, daca reusesti sa faci alegerea potrivita. Dulapul din bucatarie sau usa de la sifonier din dressing poate obtine un look vintage, modern, clasic sau minimalist cu ajutorul butonilor si manerelor de la The Home.

Ce manere si butoni pentru usi si dulapuri se poarta?

Se poarta manere si butoni pentru usa cat mai aticipi, colorati pentru ca acestea vor infrumuseta mobila din bucatarie sau dulapul din dressing. Specialistii ne spun ca e timpul sa indraznim sa ne exprimam personalitatea cu orice piesa din locuinta noastra, chiar si cu ajutorul manerelor si butonilor pentru usi.

Cum aleg manerele si butonii de usa potriviti pentru casa mea?

Diversitatea de modele de butoni si manere pentru usi pot face dificila alegerea unor modele ideale pentru spatiul tau. Tine cont de stilul mobilei, astfel daca ai piese vintage, vei opta pentru butoni si manere din lemn cu aspect neslefuit. Acelasi lucru de aplica si pentru mobilierul modern, clasic sau chiar minimalist.
Maner maro alama din alama Curvature Ferm Living

In stoc depozit - 1 buc
175 RON 295 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului HOME30
122 50 RON