Mesele de cafea din living sunt multifunctionale si indispensabile acestei incaperi. Acestea au atat un rol practic, pentru ca te ajuta sa-ti asezi paharul sau ceasca, cat si un rol stilistic. Mesele de cafea sunt o oportunitate de a adauga un plus de stil in sufragerie, daca optezi pentru modele potrivite. In colectia noastra vei descoperi o varietate de mese de cafea, confectionate din numeroase materiale, cum ar fi lemn, marmura sau terrazzo, in diverse forme, rotunde sau patrate si in diverse culori, de la piese elegante albe, pana la modele indraznete multicolore.

Mese de cafea la preturi accesibile de la The Home

Cel mai important este sa alegi masa de cafea potrivita spatiului tau. Astfel, pentru o sufragerie de mici dimensiuni ai la dispozitie mese de cafea extensibile, iar daca iti doresti un interior impactant, opteaza pentru un set de mese de cafea, cu doua sau trei piese.

Ce mese de cafea sunt cele mai cautate pe Thehome.ro?

Cele mai cautate mese de cafea pentru living pe Thehome.ro sunt cele multifunctionale, care imbina stilul cu functionalitatea intr-un mod inedit. Important este sa descoperi piesa perfecta pentru sufragerie si sa optezi pentru o masuta sau un set de masute care sa se potriveasca stilului si dimensiunii acestei incaperi.

De ce sa alegi mese de cafea de pe Thehome.ro?

Cand vine vorba de mese de cafea pentru living, cu siguranta iti doresti o piesa cu totul speciala si calitativa, pe care o poti gasi pe Thehome.ro. Printre numeroasele modele disponibile in colectia noastra iti vei gasi preferata! Descopera mese de cafea extensibile, confectionate din lemn si multe alte materiale, de diverse dimensiuni, mici sau mari si cu diferite forme.

Masa de cafea roz din sticla 40x90 cm Dope As Hell Bold Monkey

Disponibil din 11 apr.
2.999 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
2.39920 RON

Masa de cafea roz din metal 60 cm Glam Zuiver

Disponibil in 2 saptamani
2.345 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
1.876 RON

Masa de cafea roz din fier 77 cm Candy Richmond Interiors

Disponibil in 3-4 saptamani
1.599 RON 1.999 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
1.27920 RON

Masa de cafea lila/aurie din sticla si otel 36 cm Meriel Bizzotto

Disponibil din 04 mai
869 RON 1.259 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
69520 RON

Masa de cafea alba/roz din fier 76 cm Wil Vical Home

Disponibil in 3-4 saptamani
5.699 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
4.55920 RON