Starea de bine depinde de un spatiu functional si primitor. Mobilierul reprezinta fundatia pe care se construieste intreaga incapere, care ne ajuta sa ne cream spatiul perfect de locuit. Indiferent daca sunteti fani ai stilului minimalist si uniform, va inspira accentele industriale sau visati la un decor cosy si eclectic, selectia noastra exhaustiva de branduri nordice raspunde la cele mai exigente cerinte.

Relaxeaza-te la tine acasa cu mobilier de calitate in stil scandinav

Texturi, materiale, culori si modele variate ofera un intreg arsenal pentru a-ti aranja casa intr-un mod placut. Singura limita este imaginatia cand vine vorba de piese de mobilier pentru living, dormitor, bucatarie sau hol!

Cum aleg mobilierul ideal, in functie de camera?

Pentru a te bucura de un interior coerent in living, dormitor, bucatarie si hol, alege mobilier care sa respecte aceeasi linie stilistica si cromatica.

Ce culori pentru mobilier nu se demodeaza niciodata?

Culorile pentru mobilier calde si pastelate nu se vor demoda nicioada. Nuantele de maro sunt ideale pentru mobilierul din living, in dormitor sunt recomandate tonurile de galben sau roz, in bucatarie poti opta pentru gri, iar pe hol alege mobilier crem, maro sau alb.

Masuta aurie din inox 60x65 cm Leaf Van Roon Living

In stoc depozit - 2 buc
1.699 RON 2.199 RON

Masa de cafea maro din lemn 50x100 cm Cubus The Home Collection

Disponibil in 8 saptamani
1.299 RON 2.299 RON

Set 2 masute de cafea maro din lemn de tec Hattie Kave Home

Disponibil in 2-3 saptamani
1.299 RON 1.999 RON

Masuta maro din lemn de salcam 45x50 cm Pure The Home Collection

Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
749 RON 899 RON