Starea de bine depinde de un spatiu functional si primitor. Mobilierul reprezinta fundatia pe care se construieste intreaga incapere, care ne ajuta sa ne cream spatiul perfect de locuit. Indiferent daca sunteti fani ai stilului minimalist si uniform, va inspira accentele industriale sau visati la un decor cosy si eclectic, selectia noastra exhaustiva de branduri nordice raspunde la cele mai exigente cerinte.

Relaxeaza-te la tine acasa cu mobilier de calitate in stil scandinav

Texturi, materiale, culori si modele variate ofera un intreg arsenal pentru a-ti aranja casa intr-un mod placut. Singura limita este imaginatia cand vine vorba de piese de mobilier pentru living, dormitor, bucatarie sau hol!

Cum aleg mobilierul ideal, in functie de camera?

Pentru a te bucura de un interior coerent in living, dormitor, bucatarie si hol, alege mobilier care sa respecte aceeasi linie stilistica si cromatica.

Ce culori pentru mobilier nu se demodeaza niciodata?

Culorile pentru mobilier calde si pastelate nu se vor demoda nicioada. Nuantele de maro sunt ideale pentru mobilierul din living, in dormitor sunt recomandate tonurile de galben sau roz, in bucatarie poti opta pentru gri, iar pe hol alege mobilier crem, maro sau alb.

Canapea extensibila alba din piele ecologica Tupana Kave Home
Disponibil in 2-3 saptamani
1.999 RON 2.999 RON
Canapea extensibila verde din catifea si lemn 213 cm Boutique The Home Collection
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
3.490 RON 5.490 RON
Canapea din catifea galbena 187 cm Rocco Woood
Disponibil din 25 feb.
3.990 RON
Canapea extensibila gri/neagra din catifea si lemn 213 cm Boutique The Home Collection
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
3.450 RON 4.450 RON