Oglinzile sunt elemente decorative definitorii pentru hol, living, baie sau dormitor. Acestea sunt recunoscute in primul rand pentru functia lor practica. Pozitionate pe perete sau pe usile unui dulap, oglinzile vin in ajutorul nostru pentru a ne ajusta tinuta. Pe langa asta, unele vin in forme deosebite care devin adevarate opere de arta in sine, dar ai la dispozitie si oglinzi clasice, rotunde sau dreptunghiulare.

Adu stilul in camera ta cu oglinzile The Home

De la interioare moderne, pana la cele vintage, oglinzile decorative sunt nelipsite. Numeroasele modele mari sau mai mici, aurii sau argintii, cu rama din fier antichizata sau lemn sunt aici pentru a te ajuta sa dai frau liber creativitatii pentru a obtine un decor spectaculos. Si inca ceva, cateva oglinzi intr-un spatiu mic au proprietatea magica de a largi optic un spatiu.

Cum aleg oglinda potrivita pentru hol?

Oglinzile decorative se pot regasi pe hol, fiind perfecte pentru a-ti verifica tinuta inainte sa iesi din casa. Important este sa alegi oglinda moderna in conformitate cu spatiul de care dispui. Fie optezi pentru oglinzi mari pe un perete sau alegi o oglinda dreptunghiulara de podea ori poti achizitiona un dulap cu oglinda.

Ce fel de oglinda sa aleg, in functie de camera?

Forma si dimensiunea unei oglinzi trebuie alese tinand cont de stilul de amenajare al incaperii. Spre exemplu, intr-un living decorat vintage se potrivesc perfect oglinzi antichizate, rotunde sau dreptunghiulare, cu elemente decorative din fier, iar intr-un dormitor modern poti opta pentru oglinzi mari cu accente aurii.

Ce modele de oglinzi gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi modele variate de oglinzi, perfecte pentru interiorul locuintei tale. Stilul scandinav este renumit pentru incaperile luminoase si aerisite pe care le poti obtine cu ajutorul catorva oglinzi decorative. De aceea, ai la dispozitie o gama vasta de oglinzi rotunde si dreptunghiulare, gata pentru a fi adaugate in sufragerie, baie, dormitor sau hol.

Oglinda neagra din metal 90x93 cm Anera Kave Home

Disponibil in 2-3 saptamani
899 RON 1.299 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
629 30 RON

Oglinda dreptunghiulara aurie din lemn de mahon si fier 93x130 cm Guinevere S Eichholtz

Disponibil in 5 saptamani
12.475 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
8.732 50 RON

Oglinda dreptunghiulara alba din lemn 95x230 cm Le Royal Eichholtz

Disponibil in 5 saptamani
22.475 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
15.732 50 RON

Oglinda dreptunghiulara aurie din lemn 95x230 cm Le Royal Eichholtz

Disponibil in 5 saptamani
22.475 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
15.732 50 RON