Protectia este un lucru esential atunci cand vine vorba de baie. Pentru ca nu iti doresti ca intreaga baie sa fie stropita, intervin perdelele de dus. In culori si modele diferite, aceste piese dau viata baii si vin in completarea decorului.

Ofera baii un aer chic cu perdele dus sau cada de la The Home

Baia ta are nevoie de o perdea de dus sau cada din colectia The Home! Descopera gama de modele, dimensiuni, culori, materiale si seturi si alege-ti produsul perfect pentru baia ta.

Cum aleg cea mai potrivita perdea de dus pentru baia mea?

Alege o perdea de dus sau cada care sa indeplineasca perfect atat rolul practic, cat si cel estetic. Astfel, opteaza pentru o perdea de dus care sa infrumuseteze baie, dar care se incadreze in dimensiuni, dintr-un material impermeabil, cum ar fi vinil, si nu omite nici setul de inele de prindere, care ajuta la montarea si sustinerea perdelii.

Ce tipuri de perdele de dus sau cada gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi perdele de dus sau cada calitative, rezistente si impermeabile, care iti vor proteja baia de picaturile de apa. Si pentru ca ne dorim sa te bucuri de un spatiu inedit in fiecare incapere, am adaugat in colectia noastra perdele de dus sau cada cu design si culori deosebite, care vor completa decorul.