Un material moale si calduros ne creeaza instant o stare de bine. Acum patura de lana din casa bunicii a devenit nu doar un obiect practic, umplut de sentimentalism, ci si un element expresiv de decor.

Adauga textura si caldura camerei cu pledurile, cuverturile si paturile pentru canapea si pat de la The Home

Colectia noastra iti pune la dispozitie o varietate de pleduri pentru canapea, pleduri pentru pat, cuverturi simple si cu franjuri, protrivite pentru paturi si canapele mari, cat si de mici dimensiuni. Descopera modelele de paturi si pleduri pufoase sau tricotate, confectionate din materiale moi si bucura-te de un decor scandinav relaxant.

Care este deosebirea dintre patura, pled si cuvertura?

Diferenta dintre patura, pled si cuvertura consta in modul de utilizare al acestora. Patura si pledul pot fi folosite atat pe pat, cat si pe canapea, aducand atat un plus de stil, dar avand si un rol functional, in timp ce cuvertura de pat este doar un element decorativ care contureaza stilul dormitorului si protejeaza asternuturile.

Ce modele de pleduri/paturi si cuvertura gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi modele numeroase de pleduri pentru pat si canapea, paturi si cuverturi. Fie ca esti in cautare de tesaturi pufoase, moi, tricotate, cu franjuri sau simple, in colectia noastra iti vei gasi preferatele. Adu un plus de confort locuintei in orice sezon cu pleduri, cuverturi si paturi spectaculoase.

Pled argintiu din fibre sintetice 150x200 cm Heaven Lalee

Disponibil in 3-4 saptamani
259 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului SALE30
181 30 RON