Prima impresie mereu conteaza, iar un mod simplu si practic de a-ti etala personalitatea este printr-un pres de intrare ingenios. Fie ca alegi un vibe jucaus, glumet sau pur si simplu estetic, toti cei care bat la usa ta vor fi impresionati.

Fa o impresie buna inca de la intrare - presuri si covorase intrare The Home

Presurile si covorasele de la intrare sunt ideale pentru a-ti impresiona invitatii inca de la intarea in locuinta. Fie ca alegi sa le pozitionezi in interior sau exterior, presurile si covorasele de la intrare de la The Home sunte rezistente, cauciucate sau confectionate din material absorbant, disponibile pe numeroase dimensiuni, culori si forme. Presurile antimurdarie sunt ce ai nevoie!

Cum aleg presurile si covorasele de intrare potrivite pentru casa mea?

Poate cel mai important criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi presurile si covorasele de intrare este materialul din care acestea sunt confectionate. Asigura-te ca alegi o piesa cauciucata, dintr-un material absorbant pe care sa lasi mizeria atunci cand intri din exterior in interior. Si desginul are un rol important.

Ce presuri si covorase de intrare gasesc pe The Home?

Piesele The Home imbina stilul cu functionalitatea, de aceea presurile si covorasele The Home pot fi regasite in diverse forme si modele pentru toate gusturile, fiind confectionate din materiale de inalta calitate.

Pres pentru intrare dreptunghiular din bumbac 70x140 cm Magda Flint Stone Blue Broste Copenhagen

In stoc depozit - 3 buc
419 RON 499 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
33520 RON