Rafturile iti ofera un numar nelimitat de posibilitati in materie de design. Simple sau complexe, suspendate pe perete sau geometrice, rafturile sunt un element modular care stimuleaza creativitatea. Fara a ocupa podeaua, rafturile sunt elemente decorative care te ajuta sa-ti maximizezi spatiul intr-un mod estetic.

Rafturi de la The Home, pentru organizare cu stil

Descopera intreaga colectie de rafturi The Home! Ideale pentru depozitare si organizare, aceste piese se poti regasi in living, baie sau bucatarie. Formele diverse, rotunde, dreptunghiulare sau chiar hexagonale, iti permit sa le plasezi chiar si in colt pe peretele din sufragerie.

Cum aleg rafturile de depozitare potrivite pentru camera mea?

Daca esti pe punctul de a finaliza procesul de amenajare si mai ai nevoie doar de cateva rafturi pentru a completa decorul tine cont de utilitatea acestora. Spre exemplu, daca vrei sa depozitezi obiecte grele, alege rafturi confectionate din materiale rezistente, iar daca iti propui sa asezi doar cateva elemente decorative, pune designul pe primul loc. Alte criterii de care e important sa tii cont sunt forma rafturilor, care trebuie sa fie in conformitate cu decorul, culoarea si dimensiunile acestora.

Ce tipuri de rafturi de depozitare gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi rafturi versatile, ideale pentru depozitarea si organizarea obiectelor dintr-o incapere precum living, baie sau bucatarie. Este imposibil sa nu gasesti acele piese perfecte pentru tine si gusturile tale pentru ca ti-am pregatit o varietate de modele, de la dreptunghiulare pana la rotunde si hexagonale, de culori si de materiale. Arunca o privire si achizitioneaza piesele ideale pentru tine si nevoile tale.

Raft gri din metal 60 cm Celia Hubsch
Disponibil in 3-4 saptamani
649 RON
Set 3 rafturi gri din MDF Gim The Home Collection
Disponibil in 3-4 saptamani
105 RON
Raft gri/maro din lemn si metal 120 cm Slam LABEL51
Disponibil din 13 mar.
469 RON 599 RON
Raft gri din metal Under Shlef Shelf Big Zeller
Disponibil in 2-3 saptamani
79 RON 119 RON
Raft gri din metal si bambus Bundy Grey Zuiver
Disponibil in 2 saptamani
549 RON 799 RON
Raft gri/maro din lemn si metal 60 cm Slam LABEL51
Disponibil in 3-4 saptamani
335 RON 495 RON
Set 4 rafturi gri piatra din metal Solis Umbra
Disponibil in 5 saptamani
1.189 RON
Raft gri inchis din MDF 80 cm Panola Blomus
Disponibil in 5 saptamani
349 RON