Amintirile sunt pretioase, de aceea vrem sa le avem mereu aproape, fiindca, atunci cand vina vorba de fotografiile de familie, orice imagine la care tinem este o opera de arta care trebuie sa straluceasca din ramele foto potrivite. O rama foto este un element decorativ minunat, cu incarcatura emotionala, care isi va gasi un loc special fie pe noptiera din dormitor, fie pe comoda din living sau pe masuta din hol.

Pastreaza-ti amintirile cu stil, cu ramele foto de la The Home

Pentru ca ne dorim sa te inconjori de cat mai multe fotografii speciale, am adaugat in colectia noastra rame foto cu marimi variate, mari si mici, simple sau duble, cu modele si culori deosebite pe care le poti expune atat pe perete, cat si pe birou sau pe masa. Descopera modele impresionante de rame foto ieftine si bucura-te de un decor placut si prietenos.

De ce trebuie sa tin cont cand cumpar o rama foto?

Un prim criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi ramele foto este marimea acesteia. Asigura-te ca alegi o rama in care va incapea perfect fotografia pe care ai developat-o. In plus, alege modele si culori care se vor potrivi in decorul incaperii, indiferent daca vrei sa expui rama foto pe perete sau pe masa sau birou.

Ce modele de rame foto gasesc pe The Home?

Pe The Home vei gasi modele deosebite si numeroase de rame foto in culori diverse, care iti vor pune in evidenta amintirile tale dragi. Iti punem la dispozitie rame foto cu agatatoare pentru perete, dar si cu picior de sustinere care pot fi expuse pe masa sau birou.

Rama foto neagra/aurie din os 29x34 cm Zonza Vical Home

In stoc depozit - 1 buc
680 RON 969 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului HOME30
476 RON

Rama foto neagra/aurie din os 24x29 cm Zonza Vical Home

Disponibil in 3-4 saptamani
459 RON 659 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului HOME30
321 30 RON

Rama foto alba din os si MDF 22x27 cm Zonza Vical Home

Disponibil in 3-4 saptamani
422 RON 599 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului HOME30
295 40 RON

Rama foto alba din os si MDF 26x31 cm Zonza Vical Home

Disponibil in 3-4 saptamani
585 RON 839 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului HOME30
409 50 RON