Se spune ca pofta vina mancand, dar un set atractiv de tacamuri poate avea un efect benefic asupra apetitului. Designerii nostri preferati au reinterpretat anostul set de tacamuri cu abordari inedite, de la modele pline de umor la piese de un clasic distinct.

Tacamurile The Home aduc eleganta si simplitate la masa ta

Mananca-ti portia preferata de peste, paste sau savureaza un aperitiv delicios cu ajutorul unui set de tacamuri cu design atractiv. Iar pentru a crea un set up corect si util pe masa de dining, asaza piesele din setul de tamacuri in ordinea corecta. Tacamurile se pozitioneaza in jurul farfuriei de baza, in ordinea folosirii, primele fiind furculitele, in partea stanga, dupa care lingurele si cutitele in partea dreapta.

Cum si in ce ordine se aranjeaza tacamurile la masa?

In partea dreapta se asaza lingurile si cutitele cu marginile spre interiorul mesei, iar in partea stanga sunt pozitionate furculitele, plasate din exterior in ordinea in care vor fi utilizate.

Ce tacamuri se folosesc primele?

Pentru a-ti da seama ce tacamuri se folosesc primele tine cont de felul de mancare pe care il servesti. Daca incepi cu aperitivul, foloseste tacamurile pentru aperitiv, iar daca servesti un fel principal, cum ar fi peste sau paste, foloseste tacamurile specifice acestor feluri de mancare.

Cu ce tacamuri se mananca aperitivul?

Aperitivul se serveste cu tacamurile cele mai indepartate de farfurie. Pe masura ce servesti felurile de mancare vei folosi tacamurile asezate din ce in ce mai aproape de farfurie.

Ce modele de tacamuri gasesc pe The Home?

Pe The Home gasesti tacamuri si setui de tacamuri pe care le poti folosi fie la mesele de zi cu zi, fie la evenimentele importante sarbatorite in jurul mesei. Designul scandinav spectaculos al tacamurilor din colectia noastra vor fi usor de folosit chiar si de copii pentru a va bucura impreuna de un aperitiv delicios, o portie de paste sau peste.

Set 24 tacamuri negre din inox Slim Aerts
Disponibil in 5 saptamani
259 RON
Set 24 tacamuri roz/aurii din inox Slim Aerts
Disponibil in 5 saptamani
259 RON
Set 24 tacamuri bej sampanie din inox Slim Aerts
Disponibil in 5 saptamani
259 RON
Set 24 tacamuri aurii din otel Karina Vical Home
Disponibil in 3-4 saptamani
499 RON
Set 24 tacamuri din inox Kellaton The Home Collection
Disponibil in 3-4 saptamani
559 RON 699 RON
Set 24 tacamuri argintii din inox Osawa O Pomax
Disponibil in 5 saptamani
609 RON
Set 24 tacamuri negre din inox Sane Aerts
Disponibil in 5 saptamani
259 RON