Amenajare living - canapea, masa de cafea și alte piese care nu trebuie să lipsească
Amenajarea livingului este o oportunitate de a crea un spațiu confortabil și plăcut, unde te poți relaxa și unde poți socializa cu familia și cu prietenii. Atunci când vine vorba despre piesele de mobilier alese pentru living sunt mai multe elemente ce nu trebuie să lipsească pentru a completa aspectul și funcționalitatea spațiului din casa ta.

Alege corect canapeaua

Canapeaua este o piesă centrală din living și unul dintre cele mai importante elemente de mobilier. Este locul în care te poți așeza pentru relaxare, pentru a viziona la televizor sau pentru a petrece timp cu cei dragi. Este foarte important să alegi o canapea confortabilă și de calitate, potrivită stilului tău personal și designului general al livingului. La bloc, poți opta pentru variante open space, dacă spațiul îți permite. Dacă locuiești la casă, un living cu bar și scaune speciale care să aibă și o zonă cu canapea poate fi soluția ideală.

👉 Pe The Home poți găsi mai multe tipuri de canapele pe care să le integrezi într-o sufragerie specială.

Măsuțe de cafea

Măsuțele de cafea sunt piese de mobilier utile și practice care au tot potențialul de a completa aspectul estetic din living și care oferă un spațiu confortabil pentru a pune mai multe obiecte, cum ar fi cărțile, revistele, telecomenzile și gustările sau alte băuturi când ai musafiri. Este foarte important să alegi o masă de cafea care să se potrivească dimensiunile livingului și care se pot integra armonios în designul său general.

Scaune și fotolii

Scaunele și fotoliile adaugă locuri suplimentare pentru ca musafirii să se așeze. Pot fi folosite pentru a completa zona de realxare și pentru a crea spațiu în plus. Ai opțiunea de a alege scaune și fotolii care se potrivsc cu stilul și culorile canapelei și al celorlalte piese de mobilier de aici. De asemenea, optează de fiecare dată pentru variante ergonomice, care să ofere confort în timpul utilizării.

Măsuță pentru televizor

Măsuța pentru televizor reprezintă un element util în living și oferă spații de depozitare pentru aparate electronice, cărți, jocuri și alte obiecte care nu sunt expuse direct. Este important să alegi o masă care să se potrivească dimensiunilor livingului și stilului general al acestuia, dar care se ofere și suficient spațiu de depozitare pentru toate nevoile tale. Dacă ai un living mic, cea mai bună opțiune este să alegi o masă de televizor cu spații pentru depozitare astfel încât să sporești funcționalitatea interiorului.

Măsuțe laterale sau comode

Dacă ai un living spațos, măsuțele laterale sau comodele sunt pactice și versatile. Sunt utile pentru a pune pe ele vaze cu flori sau rame foto. Acestea vor completa aspectul estetic al livingului și vor oferi spațiu suplimentar pentru organizare. Dacă sufrageria ta este mică, e foarte posibil să nu ai suficient loc pentru astfel de piese de mobilier și să renunți la ele. În acest caz, cea mai bună soluție este să alegi mobilă multifuncțională, așa cum sunt mesele de televizor cu spații de depozitare dedesubt și pe laterale. De asemenea, tot pentru un living mic poți opta pentru extinderea pe verticală.

Alege corect covorul și păturile

Covorul și păturile sunt esențiale pentru a crea un spațiu cu personalitate. În livingurile de dimensiuni mici poți opta pentru covoare rotunde sau ovale care să dea fluiditate spațiului. În cele mari, poți alege variante de dimensiuni mai ample, cu detalii și cu linii drepte pentru a echilibra interiorul. De asemenea, dacă locuiești la casă poți alege inclusiv covoare și pături cu variante rustice pentru un design interior special.

Amenajarea livingului poate fi o experiență plăcută și creativă, iar alegerea și aranjarea corectă a pieselor de mobilier și accesoriilor pot transforma acest spațiu într-un loc confortabil și primitoare în care să te simți cu adevărat acasă. Asigură-te că iei în considerare dimensiunile, stilul și nevoile personale ale livingului tău atunci când faci selecția și aranjarea pieselor de mobilier și accesorii.

Articole similare