Cele mai confortabile si elegante canapele pentru un living in tendinte

Esti in cautarea canapelei ideale?

Fiind piesa-cheie a livingului, stim ca alegerea canapelei poate fi una dificila. O canapea trebuie sa indeplineasca o multime de criterii, inclusiv sa se potriveasca decorului tau, sa fie calitativa si, cel mai important, sa fie confortabila fiindca este locul in care te relaxezi.

Chiar si cei mai activi dintre noi petrec o cantitate considerabila de timp pe canapea, mai ales in perioadele din an in care se intuneca mai devreme – este o investitie destul de importanta si o achizitie pe care toti vrem sa o facem corect.

Odata ce incepi sa cauti canapeaua ideala, vei descoperi ca exista o multime de optiuni din care sa alegi, inclusiv canapeaua clasica pentru doua sau trei persoane, cea cu taburetul pentru picioare inclus, canapelele modulare pe care le poti combina in functie de spatiul disponibil si canapelele cu colt spatioase, numai bune pentru toata familia. Si, desigur, canapeaua extensibila multifunctionala care iti permite sa oferi oaspetilor un loc de dormit peste noapte.

Pentru a te ajuta sa decizi care este canapeaua potrivita pentru livingul tau, in acest articol iti propunem cateva sugestii; daca esti gata de cumparaturi, selectia noastra iti vine in momentul potrivit in ajutor!

Canapeaua Retro pentru trei persoane

Canapeaua Retro de la HK Living este de culoarea ocru din catifea si este potrivita pentru trei persoane. Are picioarele mici din metal lacuit negru si este disponibila in diferite culori si dimensiuni. Umplutura din pene si spuma ofera un confort garantat. Descopera toata colectia Retro si alege-ti preferata!

Canapeaua extensibila Kymoon

Canapeaua bej Kymoon de la Kave Home se transforma intr-un pat cu mecanism de deschidere cu inclinare sincronizata. Tapiteria este tratata pentru rezistenta la pete si este prevazuta cu huse pentru sezut si spatar detasabile. Este rezistenta la zgarieturi, mucegai si decolorare. Este usor de asamblat: vei avea nevoie doar de ajutorul unei persoane si va dura maximum 10 minute. Salteaua este moale la atingere si respirabila. Aceasta piesa este fabricata in Europa prin tehnici traditionale, reducand emisiile de CO2 pentru un impact mai mic asupra mediului.

Canapeaua cu colt Rodeo

Rodeo face parte din marea colectie cu acelasi nume de la BePureHome. Te vei indragosti de finetea catifelei si culoarea ei verde menta. Descopera intreaga colectie Rodeo si bucura-te de modelul preferat!

Canapeaua Cloud de la Bolia

Simplitatea este cuvantul-cheie in aceasta serie de canapele semnata Bolia. Liniile curate sunt ridicate de un cadru metalic masiv care ii confera canapelei un aspect minimalist, creand in acelasi timp un spatiu confortabil pentru a te lasa pe spate si a apasa butonul de pauza pentru cateva momente. Structura lui Cloud este realizata din lemn certificat, iar picioarele din otel lacuit; este potrivita pentru trei persoane. Pe scurt: design curat, minimalist si confort excelent al sezutului!

Fat Freddy e aici pentru tine!

Canapeaua roz somon Fat Freddy de la Zuiver este piesa de care ai nevoie atunci cand trebuie sa arati cel mai bine intr-o pozitie extrem de confortabila.

,,Yo, meet Fat Freddy!’’ Daca Fat Freddy ar putea vorbi, asta ti-ar spune! Pare simpla, insa este cat se poate de versatila. Vine in mai multe culori si tesaturi si poate fi folosita pentru niste super set up-uri si combinatii de culori. Aceasta piesa a fost gandita pentru toate nevoile tale!

Fat Freddy este disponibila in doua versiuni: cu colt pe stanga si cu colt pe dreapta. Combina-le si creeaza-ti propriul lounge in care vei lenevi. Stratul superior de perne este foarte moale – totul pentru ca leneveala sa se produca la cote maxime!

Canapeaua Rodeo din piele

O alta piesa din colectia Rodeo de la BePureHome, de data aceasta simpla si din piele. Canapeaua Rodeo este potrivita pentru trei persoane si iti va duce livingul la un alt nivel!

Rico Divan de la Ferm Living

Canapelele curbate sunt in prezent mai putin o tendinta si mai mult un instrument de design de baza si este usor de inteles atunci cand te uiti la forma sculpturala a patului de zi Rico de la Ferm Living. Este optiunea perfecta pentru un spatiu deschis; acele curbe continue arata bine din orice unghi, iar forma sa curbata ,,inmoaie’’ un interior cu margini dure, oferind un contrabalans jucaus util pentru detaliile arhitecturale de epoca. Culoarea neutra a tapiteriei intareste senzatia de naturalete.

Gasirea celei mai bune canapele pentru livingul tau depinde de o serie de factori, inclusiv dimensiunea camerei in care va fi amplasata, preferintele tale si, bineinteles, stilul tau de viata.

Cu siguranta este unul dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare inainte de a te indragosti de canapeaua visata. Probabil iti vei dori cea mai spatioasa canapea pe care ti-o permite livingul, dar este important sa iei in considerare dimensiunea pentru a te asigura ca un design functioneaza intr-un anumit spatiu. Asa cum o canapea prea mica poate avea un impact asupra modului de divertisment sau a vietii de familie, optarea pentru o canapea prea mare poate sa copleseasca o camera.

Fiind cea mai mare piesa de mobilier din living, canapeaua este punctul forte de care se va lega restul decorului tau. In plus, nu numai ca joaca un rol estetic important, dar acest element esential de zi cu zi trebuie sa ofere si confortul mult dorit. Asigura-te ca o alegi pe cea perfecta nevoilor tale pentru a obtine o amenajare a livingului de succes!

Articole similare