Top 5 mese dining pentru a servi cina cu stil

Investeste intr-o piesa de mobilier eleganta si 

pune-ti in valoare latura creativa!

Fie ca esti in cautarea unei mese clasice alungite pentru livingul tau formal sau a uneia rotunda care economiseste spatiu in studioul open-space, exista o serie de modele din care poti alege, pentru toate stilurile si nevoile.

Pretentioasa si in centrul atentiei, o masa care merita ,,sarea si piperul’’ ar trebui sa fie suficient de spatioasa pentru ca oaspetii sa se poata aseza confortabil pe scaune – deci asigura-te ca masori bine.

Echipeaza-ti masa cu scaunele potrivite care se incadreaza frumos si nu-i intrerup liniile placute; alternativ, poti opta pentru banci si banchete in trend, in stil cantina, daca vrei sa traiesti experiente relaxate de luat masa.

Sugestiile noastre includ mese care se potrivesc oricarui gust si spatiu, fiecare avand un punctaj ridicat in ceea ce priveste stilul, robustetea si calitatea maiestriei.

Toti petrecem mai mult timp acasa decat in orice alt moment, asa ca hai sa ne imbunatatim experientele traite in spatiul nostru! Aceste 5 aspecte-cheie reprezinta intalnirea dintre forma si functionalitate si sunt destinate sa devina niste clasici moderni.

Regandirea diningului formal

Acest spatiu poate fi un masterclass despre amenajarea diningului in 2022. Este amenajat simplu, insa ramane o formula castigatoare. Daca nu adaugi nimic mai mult decat un touch vibrant de culoare datorita unor flori proaspete superbe, tablouri sau obiecte decorative colorate, inseamna ca masa si conversatiile lungi cu cei dragi vor fi vedetele incaperii.

Daca te uiti fugitiv, Storm pare o masa frumoasa. Pana vei observa acele detalii speciale! La prima vedere este posibil sa nu vezi ca masa Storm de la Zuiver este de fapt o opera de arta. Priveste-o din nou si vei vedea ca Storm nu este doar o masa frumoasa, ci are o multime de detalii. Canelurile in V din blatul mesei sunt doar unele din multele detalii ale mesei Storm. Vezi picioarele din lemn de frasin construite inteligent care par sa curga din blatul mesei? Trebuie sa spunem mai multe?

Storm este disponibila in diferite culori si dimensiuni generoase. Ai putea chiar sa iei in considerare utilizarea ei ca birou.

Mesele rotunde sunt foarte cool si practice

Daca ai un spatiu mic sau iti plac adunarile intime, confortabile cu prietenii, ia in considerare o masa rotunda. Mesele rotunde pot transforma un colt intr-un spatiu de luat masa datorita dimensiunilor lor de obicei mici si capacitatii de a se potrivi in locuri unde o masa patrata sau dreptunghiulara nu se potriveste. Cealalta bucurie a unei mese rotunde este ca fiecare participant la masa ii poate vedea pe toti ceilalti si conversatiile decurg mai bine decat in orice alt context. Si nu putem nega ca exista ceva deosebit de elegant la o masa rotunda, asa cum demonstreaza aceste imagini. Adauga o piesa centrala uimitoare si combin-o cu scaune elegante pentru puncte bonus de design.

O masa rotunda cu forme unghiulare la baza. Un contrast atragator care o face pe Pilar irezistibila. Noi credem in puterea meselor rotunde. Asaza-te, bucura-te de mesele cu cei dragi si conversatii pe masura. Furnirul din lemn de frasin negru este unul dintre motivele pentru care am alege-o pe Pilar pentru o masa rotunda atat de confortabila.

Ne place mult contrastul dintre blatul rotund si al mesei si baza unghiulara cu liniile sale clare. De altfel, este suficient de mare pentru a invita mai multi prieteni si a va bucura de confort si companie. Pilar de la Zuiver sta pe un singur picior, ceea ce iti permite sa inviti mai multe persoane atunci cand iti doresti.

Masa multifunctionala moderna

Este o masa? Este un birou? Este…ambele?! Da, versatilitatea este cheia anul acesta si este probabil sa ramana asa in viitorul apropiat. Aceasta este o tendinta care poate fi rezumata cel mai bine ca ,,birou ziua, masa noaptea’’. Cei cu spatii mici si fanii adunarilor mari vor fi bucurosi sa afle ca mesele extensibile sunt in trend. Combin-o cu niste scaune elegante si confortabile si gata, ai obtinut un spatiu flexibil si la moda!

Yodalia de la Kave Home are latimea de 100 cm, lungimea de 130 cm si se extinde pana la 190 cm. Blatul din sticla temperata o face mai rezistenta decat o masa cu blatul din sticla obisnuita. Este impermeabila, rezista la zgarieturi si bineinteles durabila – practic indestructibila! Poti avea parte de mai mult spatiu in doar o secunda: aceasta piesa vine cu un mecanism de pivotare simplu, astfel incat extensia sa poate fi pastrata in interiorul mesei. Poti extinde cu usurinta masa rotind partea de sus.

Yodalia este ideala pentru spatii mici, pentru ca mesele rotunde iti permit sa profiti la maximum de spatiul tau si, mai important, este o modalitate excelenta de a mentine conversatia cu prietenii sau familia. Structura cu picioare incrucisate ofera mai mult spatiu pentru picioare si adauga un plus de confort.

Mesele din lemn natural sunt aici pentru a ramane

Mesele uimitoare din lemn sunt atemporale. Aceste frumuseti sunt imune la tendinte si continua sa fie un pilon principal in dining-urile tuturor si in feed-urile noastre pe Instagram. Indiferent de stilul casei, este o masa ideala pentru tine.

Masa Alaia de la Kave Home are blatul din lemn masiv de salcam cu finisaj natural. Aceasta piesa are o frumusete naturala; lemnul folosit este tratat cu lac pentru o intretinere mai usoara si un finisaj uimitor. Provine din paduri gestionate durabil, cu taiere controlata. Blatul este sustinut de doua picioare din otel in forma de piedestal, asigurand un design uluitor si o buna stabilitate. Indiferent de dimensiunea livingului tau, Alaia este disponibila intr-o gama de dimensiuni pentru a asigura potrivirea perfecta. Fiecare masa este unica datorita lemnului natural, fiind o piesa durabila care permite repararea oricaror defectiuni care apar in timp. Colectia Alaia este iconica datorita designului si versatilitatii. Combina aceasta masa cu restul colectiei pentru a completa look-ul.

La marmura te-ai gandit?

Marmura nu numai ca face livingului tau o declaratie plina de farmec – este neporoasa, usor de curatat si nu necesita intretinere. Cu alte cuvinte, este perfecta!

Livingul este unul dintre cele mai folosite spatii din casa si avem masa perfecta pentru tine. Cu blatul din marmura si baza aurie, masa Oria este un must-have. I-ai vazut designul? 100% uimitor!

Masa Oria de la Kave Home este o piesa unica si nu exageram - va fi a ta si numai a ta. Este realizata din marmura naturala, facand fiecare masa unica datorita diferitelor tonuri.

Aceasta piesa are un stil geometric – piciorul are un design geometric care se termina in cerc pentru a asigura o buna stabilitate. Podelele nu sunt perfecte si vei fi pregatit. Protectiile de pe baza sunt adaptabile astfel incat sa poata fi echilibrate pe orice pardoseala.

Masa de dining este locul in jurul caruia toata lumea se aduna. Mancarea este o buna scuza pentru socializare, fie pentru a ne reconecta cu prietenii sau a strange intreaga familie la cina la sfarsitul zilei. Indiferent de dimensiune, este spatiul central al casei care intruchipeaza cel mai bine conceptul de comunitate si familie. Lasa-te inspirat de selectia noastra si decoreaza-ti casa cu piesele de mobilier preferate care iti caracterizeaza perfect stilul!