Francesc Julia este fondatorul Kave Home si cu ajutorul spiritului sau antreprenorial a descoperit potentialul imens al domeniului home & deco. Acesta a fondat compania la varsta de 22 ani si, in timp, a devenit un brand de top international ce inoveaza atat la capitolul design, cat si la creare si distributie, avand o prezenta in peste 80 de tari.

Kave Home este un brand ce crede ca lucrurile pot fi facute si altfel, propunandu-si sa ofere produse cu design la calitate exceptionala si la preturi accesibile. Piesele de mobilier si decoratiuni reflecta cu adevarat personalitatea fiecarui client, iar Kave Home vine in ajutor cu miile de produse din portofoliu.

Misiunea brandului este de a revolutiona lumea home & deco prin crearea unui design unic intr-un mod sustenabil. Valorile Kave Home sunt bazate pe inovatie, angajament, pasiune, atentie sporita acordata clientilor, un pas inainte catre viitor si, nu in ultimul rand, respect pentru mediu si egalitate sociala.

Logo-ul Kave este inspirat din forma unei pesteri, un loc de refugiu, ce ofera confort si siguranta. Exact sentimentele ce trebuiesc resimtite in propria locuinta, indiferent ca suntem singuri sau alaturi de cei dragi, momentul trebuie savurat pe deplin.