Betina Stampe a fondat Bloomingville in anul 2000, fiind fascinata de stilul nordic. Cu ajutorul pasiunii si creativitatii firma sa a fost cumparata in anul 2016 de compania americana Regent Holding. Astfel, Bloomingville a ajuns sa fie lansat pe piata americana in acelasi an, iar dupa doi ani, a fost lansat si in Europa. Absorbtia Creative Coop, un brand al Regent Holding, a adus un plus de stabilitate si caracter colectiilor din portofoliu.

In prezent, milioane de locuinte au adoptat stilul si filosofia Bloomingville si cu toate acestea brandul si-a propus sa ramana acelasi: sa livreze fericire in fiecare locuinta. Anual sunt lansate 4 colectii principale, 2 mini-colectii, unele colectii tematice sezoniere si o colectie speciala de Craciun.

Produsele Bloomingville pot fi caracterizate ca avand abilitatea de a crea caldura, intimitate si o atmosfera informala in fiecare casa. Radacinile brandului se trag din estetica daneza traditionala si mereu se lucreaza pentru a aduce la viata noutati si surprize in locuintele moderne.