Despre noi

LIGHTING. FURNITURE. ACCESSORIES.

Case cu caracter

Nu trebuie sa fii artist ca sa te exprimi – casa ta poate fi locul in care iti manifesti creativitatea.

Stilul individual este la baza filosofiei The Home si incercam sa oferim o selectie exhaustiva de mobila, decoratiuni, corpuri de iluminat, textile si accesorii cu care sa-ti transformi viziunea in realitate. Cautam sa imbinam esteticul cu functionalitatea si sa gasim solutii durabile care aduc un zambet pe buze si bucurie in suflet.
Minti creative

De la mese daneze din lemn de stejar masiv la boluri realizate manual de artizani spanioli, oferim piese de la zeci de designeri si branduri europene, imbinand piese clasice cu propuneri eclectice. Nu prezentam idei care atrag doar pentru ca sunt convenabile, ci obiecte trainice, bine concepute, pe care le poti iubi an dupa an. Acestea sunt piese unice, obiecte care au o poveste de spus.

Cautam mereu noi talente si portofoliul nostru este intr-o continua expansiune.O afacere de familie

In ultimii ani, The Home a evoluat de la un mic magazin online la o operatiune care implica peste 30 de angajati si colaboratori, un site comprehensiv si  showroom-uri cu display-uri inedite. Echipa The Home face ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, de la serviciul cu clientii, la site si livrare. Corina si Cosmin Pascal impart birourile cu toata lumea, uneori alaturi de catelul si fetita lor.

Showroom The Home Cluj Napoca


Cine suntem?

“Cele mai bune idei apar din necesitate. Eu si sotul meu am fost surprinsi cand cautam cateva piese pentru noua casa si nici unul din brandurile pe care le stiam din calatorii nu erau disponibile pe plan local. Asa ca ne-am decis sa facilitam procesul, fiindca vrem sa oferim tuturor darul design-ului de calitate.

Stilul nostru este la baza minimalist, puternic inspirat din designul scandinav, dar cu o latura mai calda, presarata cu piese de inspiratie vintage si influente rustice. Am putea sa-I numim minimalism cosy. Se spune ca acasa este acolo unde isi are locul fericirea – locul in care te intorci dupa o zi lunga, locul in care iti cresti copiii si iti creezi amintirile, locul in care poti fi cu adevarat tu insuti.

Vrem sa oferim uneltele necesare pentru a crea un spatiu care se potriveste cu personalitatea ta.“  Corina Pascal

The Home Cluj Napoca