Despre noi

LIGHTING. FURNITURE. ACCESSORIES.

The Home este inainte de toate un shop de design interior, ce contine farame de rai ale unui “acasa” pentru toate gusturile. Chiar si pentru cele mai pretentioase dintre ele.Un concept inspirat din autenticitatea stilului Nordic, bazat pe simplitate, rafinament si calitate.

Magazinul nostru comercializeaza atat branduri consacrate cat si o selectie de nume mai putin cunoscute pentru publicul larg. Credem cu tarie in fiecare dintre ele si le promovam cu drag, pentru care ofera obiecte de design avangardist inedit, uneori chiar de un excentric asumat. Colectia The Home include, de asemenea, si obiecte de design contemporan realizate de designeri de produs, dar si de creatori romani.

Misiunea noastra este sa oferim inspiratie pura celor care vor sa isi creeze casa ideala. Iar la baza filozofiei noastre sta calitatea excelenta, fie ca este vorba de produse sau de servicii.Avand in vedere ca stilul Nordic este adoptat si apreciat in Romania din ce in ce mai mult, The Home este creat ca fiind singurul magazin, pe plan national, care ofera obiecte de design interior si o varietate larga de produse la standarde foarte inalte, pastrand in acelasi timp o gama de preturi accesibile.

Echipa The Home este formata din profesionisti din domeniu, ce inteleg clientii si nevoile lor, insa cel mai important, inteleg faptul ca o persoana nu cauta doar un produs sau un serviciu de calitate, ci si inspiratie, viziune si consultanta.