Regulament campanii

REGULAMENT CAMPANIE Mid-Season Sale

Perioada desfasurarii campaniei: 9 octombrie 2021 – 9 noiembrie 2021

 

 

 • Durata campaniei: 9 octombrie  2021 ora 00:00 – 9 noiembrie 2021 ora 23:59.
 • Locul de desfasurare a campaniei: Campania se va desfasura online pe thehome.ro si in showroom-urile The Home din Sema Parc, Splaiul Independentei Nr. 319, Sector 6, Bucuresti si Record Park, Strada Onisifor Ghibu Nr. 20a, Cluj-Napoca.
 • Modul de desfasurare: Campania consta in reduceri de pana la 60% pe thehome.ro si din showroom-urile The Home.

 

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei ”Mid-Season Sale” (denumita in continuare ”Campania”) este Pas Concept SRL (desemnata in cele ce urmeaza sub titulatura ”Organizator”),avand sediul social in Str Grigore Alexandrescu nr 105, Bucuresti, România, înregistrat la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Municipal București, număr de identificare J40/3199/2014, cod unic de înregistrare (CUI) 32928346

 

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada 9 octombrie  2021 ora 00:00 – 9 noiembrie 2021 ora 23:59.

 

IIILOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online pe thehome.ro si in showroom-urile The Home din Sema Parc, Splaiul Independentei Nr. 319, Sector 6, Bucuresti si Record Park, Strada Onisifor Ghibu Nr. 20a, Cluj-Napoca.

 

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana juridica si orice persoana fizica avand varsta minima de 18 ani (numita in continuare ”Participant”), in momentul inceperii campaniei,  care cumpara online de pe thehome.ro.

 

 1. MODUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI

 

 1. Campania consta reduceri de pana la 60% la produsele in propriu de pe site si din showroom-urile The Home.  Reducerile se cumuleaza cu orice alta reducere aplicata produsului.
 2. In cazul plasarii comenzii online, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau la data plasarii comenzii.
 3. In perioada desfasurarii Campaniei, vor putea fi plasate doar comenzi online. Organizatorul nu va putea prelua de la Participanti comenzi transmise telefonic sau prin e-mail
 4. .In cazul returnarii unui produs achizitionat prin utilizarea unei reduceri oferite in Campanie, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata va fi egala cu suma achitata efectiv de catre Participant, respectiv pretul produsului de pe bonul/factura de achizitie a produsului, minus valoarea reducerii acordate in Campanie.

 

 1. LIVRAREA BUNURILOR

 

 1. Timpul de livrare debuteaza din momentul în care Bunurile comandate sunt expediate din depozitele Vânzătorului, nu mai tarziu de 7 zile pentru produsele existente in stoc și nu poate fi mai mare de 30 de zile lucrătoare de la data Acceptării Comenzii cu exceptia situatiilor in care produsele sunt aduse/realizate pe comanda, caz in care termenul de livrare se anunta punctual ramanand optiunea clientului daca mentine sau nu comanda si accepta termenul de livrare.
 2. Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile în cel mai scurt termen posibil

 

VII.  REGULAMENTUL CAMPANIEI 

 

Regulamentul campaniei este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul www.thehome.ro .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu conditia de a publica respectivele modificari pe site.