Regulament campanii


REGULAMENT CAMPANIE Make it Big! 20% Extra

Perioada desfășurării campaniei: 21 decembrie 2021 – 20 ianuarie 2022

UPDATE: Campania Make it Big! 20% Extra se va prelungi pana in data de 31.01.2022, ora : 23:59. 

 

 

  • Durata campaniei: 21 decembrie  2021 ora 00:00 – 20 ianuarie 2022 ora 23:59
  • Locul de desfășurare a campaniei: Campania se va desfășura online pe thehome.ro și în showroom-urile The Home din Sema Parc, Splaiul Independenței Nr. 319, Sector 6, București și Record Park, Strada Onisifor Ghibu Nr. 20a, Cluj-Napoca.
  • Modul de desfășurare: Campania constă în aplicarea unei reduceri suplimentare de 20% la toate produsele de pe site și din showroom-urile The Home prin utilizarea codului ALL20 pe thehome.ro și la casele de marcat din showroom-urile The Home. Reducerea de 20% se cumulează cu orice altă reducere aplicată produsului. Codul voucher nu este valabil în combinație cu alte vouchere.Transportul gratuit se oferă și se calculează la suma efectiv platită, după aplicarea codului de reducere. Reducerea nu se aplică produselor Maytoni. 

IORGANIZATORUL CAMPANIEI

 Organizatorul campaniei ”Make it Big! 20% Extra” (denumită în continuare ”Campania”) este Pas Concept SRL (desemnată în cele ce urmează sub titulatura ”Organizator”), având sediul social în București, Aleea Meteorologiei nr. 26E, Camera 1, sector 1, înregistrat la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Municipal București, număr de identificare J40/3199/2014, cod unic de înregistrare (CUI) RO 32928346. 

IIDURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoară în perioada 21 decembrie  2021 ora 00:00 – 20 ianuarie 2022 ora 23:59.

 IIILOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfășura online pe thehome.ro și în showroom-urile The Home din Sema Parc, Splaiul Independentei Nr. 319, Sector 6, Bucuresti și Record Park, Strada Onisifor Ghibu Nr. 20a, Cluj-Napoca.

 IV. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoană juridică și orice persoană fizică având varsta minimă de 18 ani (numită în continuare ”Participant”), în momentul începerii campaniei, care cumpără online de pe thehome.ro.

VMODUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI

  1. Campania constă în aplicarea unei reduceri suplimentare de 20% la toate produsele de pe site și din showroom-urile The Home, prin utilizarea codului ALL20 pe thehome.ro și la casele de marcat din showroom-urile The Home. Reducerea de 20% se cumulează cu orice altă reducere aplicată produsului. Codul voucher nu este valabil în combinație cu alte vouchere. Transportul gratuit se oferă și se calculează la suma efectiv platită, după aplicarea codului de reducere. Reducerea nu se aplică produselor Maytoni. 
  2. În cazul plasării comenzii online, factura va fi emisă pe baza datelor furnizate de către Participant. Organizatorul nu este responsabil și nu poate fi ținut răspunzător pentru furnizarea de către Participant a unor date incorecte, incomplete și/ sau false la momentul creării contului și/sau la data plasării comenzii.
  3. În perioada desfășurării Campaniei, vor putea fi plasate doar comenzi online. Organizatorul nu va putea prelua de la Participanți comenzi transmise telefonic sau prin e-mail
  4. În cazul returnării unui produs achiziționat prin utilizarea unei reduceri oferite în Campanie, indiferent de motivul returnării, valoarea rambursată va fi egală cu suma achitată efectiv de către Participant, respectiv prețul produsului de pe bonul/factura de achiziție a produsului, minus valoarea reducerii acordate în Campanie.

 VI. LIVRAREA BUNURILOR

  1. Timpul de livrare debutează din momentul în care Bunurile comandate sunt expediate din depozitele Vânzătorului, nu mai tarziu de 7 zile pentru produsele existente in stoc și nu poate fi mai mare de 30 de zile lucrătoare de la data Acceptării Comenzii cu excepția situațiilor în care produsele sunt aduse/realizate pe comandă, caz în care termenul de livrare se anunță punctual rămânând opțiunea clientului dacă menține sau nu comandă și acceptă termenul de livrare.
  2. Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile în cel mai scurt termen posibil

 VII.  REGULAMENTUL CAMPANIEI 

Regulamentul campaniei este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/sau participant), pe website-ul www.thehome.ro .

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu condiția de a publica respectivele modificări pe site.


 UPDATE: Campania Make it Big! 20% Extra se va incheia in data de 31.01.2022, ora : 23:59.