Unul dintre carucioarele propuse de catre The Home ar putea reprezenta piesa de rezistenta din bucataria ta. In functie de gusturi sau necesitati, ai de ales intre materiale precum lemnul, inoxul sau sticla, culori diverse precum alb, argintiu, gri, maro si negru, si design-uri eclectice sau minimaliste.

Carucioare pentru bucatarie de la TheHome.ro: Functionalitate si design scandinav

Caruciorul pentru bucatarie este o piesa practica, dar poate deveni si elementul esential din decorul acestei incaperi. Cand dulapurile nu mai sunt suficiente, un model de carucior cu rafturi sau cu sertare, cu forma dreptunghiulara sau rotunda, la un pret accesibil, poate fi o idee perfecta de organizare a spatiului.

De ce am nevoie de carucioare pentru bucatarie?

Caruciorul pentru bucatarie este modalitatea spectaculoasa prin care iti poti organiza si mai bine spatiul. Pe langa faptul ca iti ofera spatiu de stocare suplimentar, modelele deosebite aduc un plus de stil in bucataria ta.

Ce modele de carucioare pentru bucatarie gasesc pe TheHome.ro?

Pe TheHome.ro gasesti numeroase modele de carucioare pentru bucatarie la preturi accesibile, printre care piese cu roti, cu sertare, cu rafturi sau cu cos pentru depozitare, cu forme diverse, confectionate din materiale calitative, precum metal, sticla, bambus, lemn, otel.

Carucior negru din marmura si metal Mil Dutchbone

Disponibil in 3-4 saptamani
3.499 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
2.79920 RON

Carucior negru din metal si lemn Solos Dutchbone

Disponibil in 2 saptamani
1.195 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
956 RON

Carucior negru din metal si lemn Giulia Dutchbone

Disponibil in 2 saptamani
1.795 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului WS20
1.436 RON