Iti gazduiesc tricourile si sosetele, coltul mixology din living sau colectia de discuri – comodele sunt acele piese care te ajuta sa rezolvi in mod elegant probleme de design. Incapatoare si compacte, aceste elemente cameleonice se simt la fel de bine in dormitor, bucatarie, hol, cat si sufragerie.

Comode pentru depozitare cu design special de la TheHome.ro

Gaseste comode cu sertare sau cu usi la preturi accesibile pentru living sau orice alta incapere intr-o varietate de modele disponibile. Ai nevoie de un spatiu de depozitare cool? O comoda inalta, mare și lunga cu design inedit este cea mai buna alegere chiar si pentru o incapere ingusta.

Cum aleg comoda potrivita pentru depozitare?

Comoda poate fi un spatiu de depozitare practic, trebuie doar sa optezi pentru piesele bine compartimentate, care sa prezinte rafturi si sertare in interior.

Ce modele de comode gasesc pe TheHome.ro?

Pe TheHome.ro vei gasi o intreaga gama de modele practice de comode care pot fi integrate cu usurinta in dormitor, bucatarie, hol sau living. Comode de mici sau mari dimensiuni, simple sau cu sertare, inguste, lungi, inalte, de diverse culori, confectionate din numeroase materiale rezistente

Comoda maro din lemn 21 cm Element Zeller

In stoc depozit - 5 buc
369 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului TH20
29520 RON